Marion Cotillard, femeia despre care s-a zis că a distrus cuplul Brangelina, RUPE TĂCEREA: "Îmi doresc ca Angelina și Brad..."

Publicat pe 22.09.2016 la 08:42 Actualizat pe 22.09.2016 la 09:29

A fost târâtă într-un scandal de amploare, așa că s-a văzut nevoită să vorbească pentru a se apăra. Este vorba despre actrița de la Hollywood, Marion Cotillard, femeia despre care s-a scris că a reprezentat motivul destrămării cuplului Brangelina.

A fost târâtă într-un scandal de amploare, așa că s-a văzut nevoită să vorbească pentru a se apăra. Este vorba despre actrița de la Hollywood, Marion Cotillard, femeia despre care s-a scris că a reprezentat motivul destrămării cuplului Brangelina. Actrița le-a adresat un mesaj soților Brad și Angelina.

De când s-a aflat că Angelina Jolie a depus actele de divorț, au început să apară tot felul de amănunte incredibile despre căsnicia pe care diva a avut-o cu Brad Pitt. Inclusiv s-a vorbit despre infidelitatea bărbatului.

Cea despre care s-a spus că este femeia care a distrus cuplul Brangelina este chiar o colegă de breaslă a celor doi, actrița Marion Cotillard.

Târâtă fără voia ei într-un astfel de scandal, Marion a rupt tăcerea și a făcut primele declarații, postând un mesaj pe contul său de instragram. Cu acest prilej, ea și-a anunțat fanii că ea și iubitul ei, Guillaume, așteaptă un copil.

"Aceasta va fi singura mea reacție la știrile care au făcut vârtej în ultimele 24 de ore și în care am fost târâtă. Nu sunt obișnuită să comentez astfel de știri sau să le iau mult prea în serios, dar de data aceasta îmi afectează familia, așa că trebuie să vorbesc.

În primul rând, în urmă cu câțiva ani, l-am întâlnit pe bărbatul vieții mele, tatăl băiatului nostru și al copilului pe care îl așteptăm. El este dragostea mea, prietenul meu, singurul bărbat de care am nevoie.

În al doilea rând, pentru cei care au spus că sunt devastată, sunt de fapt foarte bine, mulțumesc. Această conversație nu este dureroasă. Și pentru cei din media și hater-ilor care s-au grăbit să mă judece, vă doresc sincer o recuperare rapidă.

În cele din urmă, îmi doresc foarte mult ca Angelina și Brad, pe care îi respect foarte mult, să găsească pacea în acest moment tumultuos. Cu toată dragostea mea, Marion.", acesta a fost mesajul postat de actrița de la Hollywood.

Sursa foto: hepta.ro

În articolul

Marion Cotillard, femeia despre care s-a zis că a distrus cuplul Brangelina, RUPE TĂCEREA: "Îmi doresc ca Angelina și Brad..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x