Mărțișor muzical de la Ștefan Bănică la început de primăvară: cântecul „Mama”

Publicat pe 01.03.2017 la 11:24 Actualizat pe 01.03.2017 la 13:12

Cantec pentru toate mamele!

Într-o zi specială, așa cum este 1 martie, în prag de primăvară, Ștefan Bănică aduce în dar un mărțișor muzical, un cântec de excepție-“Mama”-o baladă plină de sensibilitate, dedicată celei care ne-a dat viață.

Acest cântec dezvăluie, o data în plus, versatilitatea artistică uluitoare a lui Ștefan Bănică, un artist care știe că nimeni altul să se transforme, să aibă mereu publicul alături și să-l poarte, prin muzică să, de la momentele cele mai incendiare de show și ritmuri fierbinți de rock’n’roll până la cele pline de sensibilitate și candoare, așa cum este și noul sau single, “Mama”, o piesă în care se vor regăsi toți cei ce o vor asculta.

“Mama” se va afla pe următorul material discografic, ce va purta semnătura Ștefan Bănică, al șaisprezecelea album de autor din carieră, care va fi lansat în toamnă acestui an și va fi promovat printr-un turneu național de amploare.

Mereu am spus că datorez tot ceea ce sunt și ce am celor care mi-au dat viață, părinților mei. Pentru tatăl meu am scris un cântec în 1996, intitulat “Lui”, la un an după ce s-a dus dintre noi.

Dar mamei mele nu i-am dedicat nici un cântec, deși merită nu un cântec, ci o operă întreagă pentru tot ce a făcut pentru mine. Și mi-am dat seamă că trebuie să fac acest lucru atâta timp cât suntem încă împreună pe pământul asta și ne putem bucură unul de celălalt.

Aș vrea să ascultați acest cântec cu sufletul și să va gândiți fiecare, indiferent de vârstă, la cea care v-a dat viață și, prin acest cântec, să-i aducem fiecare dintre noi un modest omagiu pentru dragostea cu care ne-a crescut și, de multe ori, pentru sacrificiile pe care le-a făcut pentru noi.” – a declarat Ștefan Bănică.

Ascultă, mai jos, noua piesă a artistului!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările



Noul single – “Mama” – va putea fi ascultat live pe data de 4 martie la cele două concerte acustice “Te iubesc, femeie!” (oră 17 & oră 20, Sală Radio București), dedicate Zilei Femeii, pe care Ștefan Bănică le va susține pentru al șaptelea an consecutiv. Dar și la concertele extraordinare “Te iubesc, femeie!”, care vor avea loc, în premieră, la Focșani (6 martie, Sală Polivalență) și la Piatră Neamț (7 martie, Sală Polivalență).

În articolul

Mărțișor muzical de la Ștefan Bănică la început de primăvară: cântecul „Mama”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 mai 2024. Gemenii descoperă dragostea adevărată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un turist străin dezvăluie ce l-a dezamăgit în staţiunea Mamaia. Litoralul a fost cu cel puţin 30% mai gol faţă de anul trecut
a1.ro
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
HelloTaste.ro
Indiene cu frișcă și glazură de ciocolată. Rețetă de cofetărie
Catine
Luna Nouă în Taur pe 7 mai 2024. Aduce stabilitate pentru acești nativi
useit.ro
Locul în care timpul e cu 9% mai lent pentru oameni. Ce fenomen ciudat are loc
as.ro
Nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a apărut cu sânii la vedere!
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de cuișoare. Cum îți poate completa alimentația
Spynews
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
DeParinti
Călătoria cu trenul cu un copil: tot ce trebuie să știi și cum să faci față situațiilor neprevăzute
MediCOOL
Transpirațiile nocturne: ce probleme pot semnala și când să te îngrijorezi
HelloTaste
Prăjitura Albinița. Prăjitură cu foi fragede, cu miere
x