Momentul unui concurent îl terorizează pe Bendeac, iar pe Cheloo îl distrează: "Nu vrei să fii tu președintele României?”

Publicat pe 19.11.2016 la 12:11 Actualizat pe 19.11.2016 la 12:19

In timp ce Bendeac este terorizat de momentul unui concurent, pe Cheloo il distreaza prestatia acestuia.

Ziua în care s-a filmat cea de-a opta ediție a emisiunii iUmor ce va fi difuzată duminică, 20 noiembrie, de la ora 20.00, la Antena 1 a fost, în opinia lui Mihai Bendeac, cea mai ciudată zi petrecută pe platourile de filmare de la iUmor.

Pentru Cheloo, dimpotrivă, a fost una dintre cele mai plăcute. Și asta pentru că, în vreme ce Mihai Bendeac s-a enervat din cale afară la momentul unui concurent, Cheloo a fost mai tot timpul binedispus.

Unuia dintre cei doi clovni care vor evolua pe scena de la iUmor, Cheloo îi va face chiar și o propunere interesantă. „Avem o invitatie, având în vedere că ești un clovn de calitate, nu vrei să fii tu președintele României?”, îl va întreba Cheloo cu seninătate, apreciind momentul său de mimă.

Luigi chiar a muncit. Atâta timp cât a bătut drumul până aici ca să apară într-un show de televiziune din altă țară, deja a depus mai mult efort decât alți proști care au venit încoace nepregătiți”, va spune Cheloo în stilu-i caracteristic.

Pe de altă parte, Mihai Bendeac va fi total suprins de faptul că va mai avea puțin până să sară la gâtul unui concurent - într-atât de tare l-a enervat acesta – lucru care-l va face să le spună realizatorilor emisiunii că după un asemenea moment ar trebui să-i plătească pshihologul și psihiatrul.

De neînțeles i se va părea lui Mihai și numărul unui alt concurent care se declară expert în a da găuri. Momentul lui o va plictisi pe Delia încă de la primele cuvinte, iar pe Bendeac îl va lăsa fără cuvinte.

Am noapte în minte”, va spune acesta debusolat. Și pentru ca seara să fie cu adevărat una bizară, momentul unui mentalist îl va băga complet în ceață, iar faptul că ori de câte ori va gusta din cafea aceasta va fi sărată, îl vor face pe Mihai Bendeac să creadă că se întâmplă ceva paranormal.

Îl ajută să tragă această concluzie și faptul că pe scena iUmor urcă un alt concurent care face hipnoză de scenă și care chiar reușește să-i hipnotizeze pe toți cei trei jurații, dar și un hip-hopper care vine îmbrăcat în cămașă de forță și cântă despre „o lume de nebuni”.

Cine este concurentul care le va aduce aminte celor trei jurați de Seinfeld și ce concurentă va reuși să-i lase pe Cheloo și Bendeac fără cuvinte, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

Momentul unui concurent îl terorizează pe Bendeac, iar pe Cheloo îl distrează: "Nu vrei să fii tu președintele României?”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x