Muşchiuleţ de porc umplut cu cârnăciori
Publicat pe 22.05.2012 la 12:13
Ingrediente:
- muschiuleţ de porc
- ouă fierte
- ouă crude
- carne din cârnaţi
- sare
- piper
- ulei
- cimbru
Mod de preparare:
Muşchiuleţul de porc se tranşează, se aplatizează, se condimentează.
Costiţa se taie cuburi mici şi se soteză la tigaie.
Ficăţeii se taie cuburi mici şi se călesc în ulei.
Se scoate carnea din cârnaţi, se amestecă cu pâine înmuiată în lapte, ficăţeii şi costiţa care au fost călite, sare, piper, mărar, usturoi, ouă crude şi ouă fierte.
Cu compoziţia de mai sus se umplu muşchiuleţii de porc, se rulează în folie de aluminiu şi se gătesc pe grătar.
Un alt mod de a găti muşchiuleţul de porc: se aşează pe staniol fâşii subţiri de costiţă, peste ea se aşează un strat din compoziţia de mai sus, apoi muşchiuleţul de porc se rulează şi se coace pe grătar astfel încât să rămână puţin suculent.