Nicki Minaj, Tom Jones, Petrică Mîțu Stoian și The Proclaimers, la “Te cunosc de undeva!”

Publicat pe 27.04.2017 la 15:09 Actualizat pe 27.04.2017 la 15:44

Momentul special al serii va fi sustinut de Florin Ristei si trupa sa, FreeStay

O nouă călătorie muzicală cu transformări uluitoare sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, într-o nouă ediție jurizată de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Ruby, cu mustață, puțină burtică și cu un taraf lângă ea cântând muzică populară, va fi pentru o seară Petrică Mîțu Stoian, Daniel Max Dragomir îl va imita pe uriașul artist Tom Jones, în timp ce Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor fi cei doi frați scoțieni, expresivi și cu figuri de tocilari simpatici din trupa The Proclaimers.

Bianca Sârbu o va imita pe cea mai bine vândută artistă din istoria muzicii country, frumoasa Shania Twain, Alex Vasilache va intra în rolul lui Ryan Tedder, solistul grupului pop-rock One Republic, iar Anda Adam va fi Chris Brown, unul dintre cei mai mari rapperi și dansatori de peste Ocean.

Scena de la “Te cunosc de undeva!” se va transforma într-o minigrădină zoologică, pentru a ilustra cât mai bine melodia pe care o va cânta “Cuza”, în rolul lui Vegard din grupul Ylvis, Biu Marquetti va fi cea mai influentă rapperiță din toate timpurile, Nicki Minaj, în timp ce Sore va avea o misiune dificilă: să cânte în travesti precum… Aurelian Temișan.

Momentul special al serii va fi susținut de Florin Ristei și trupa sa, FreeStay care, de data asta, vor cânta alături de invitata ediției, Maria Radu.
Care transformare va întruni cele mai multe aprecieri din partea juraților, dar și a concurenților de la canapea, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

În articolul

Nicki Minaj, Tom Jones, Petrică Mîțu Stoian și The Proclaimers, la “Te cunosc de undeva!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x