O discuție între Sonia, Cami și Adrian degenerează și se sfârșește rău. În seara asta, în ”Fructul Oprit”

Publicat pe 17.04.2019 la 12:46 Actualizat pe 17.04.2019 la 13:44

Episod 31, sezon 2 “Fructul oprit”. O cerere în căsătorie, o declarație emoționantă de dragoste și noi dezvăluiri importante.

O cerere în căsătorie, o declarație emoționantă de dragoste, noi dezvăluiri și multe întâmplări neaștepte le aduce “Fructul oprit”, în această seară, de la ora 20.00, telespectatorilor Antenei 1. Ancheta procurorului ia amploare, în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă, iar situația Soniei la Pietroșița se complică.

Te măriți cu mine?”, este propunerea în căsătorie, pe care Petru (Bogdan Iancu) i-o face iubitei lui, Bihter (Oana Moșneagu). “Unii oameni își caută iubirea toată viața, eu am avut noroc și am găsit-o la 18 ani”, este convins tânărul, care le dă vestea si apropiaților. Ce răspuns va primi Petru, cum vor reacționa Ana (Cristina Ciobănașu) și Ioan (Vlad Gherman), când vor auzi de planurile acestuia, diseară, de la ora 20.00, în episodul 31 din sezonul 2 “Fructul oprit”, la Antena 1.

Declarații emoționante și romantism sunt și în cuplul oltenilor Boască. “Lino, eu te iubesc pentru că ești tu! Tu nu te ascunzi, tu nu te prefaci. Tu nu-ți faci bucle, nu umbli cu pantofi cu tocuri cui. Pentru mine ești cea mai frumoasă și sinceră! De asta te iubesc!”, îi spune Sile (Marian Râlea) soției sale, Lina (Adriana Trandafir), momentul putând fi urmărit, în această seară, în “Fructul oprit”. Tot în cadrul episodului 31, telespectatorii vor afla dacă Sile a fost cel care a tras în Adrian (Bogdan Albulescu), căci acesta va fi supus unei hipnoze, în urma căreia va povesti ce a făcut în timpul conflictului dintre Alex și Adrian, care s-a încheiat cu focuri de armă.

Situația Soniei (Michaela Prosan) la Pietroșița se complică, iar relația dintre ea și Adrian (Bogdan Albulescu) devine una tensionată. Alex (Petru Păun) face tot ce-i stă în puteri să ajungă la femeia iubită. “Te rog, ai puțină încredere în mine și dă-mi puțin timp!”, îi cere Sonia lui Alex. Cami (Ana Crețu) merge și ea la Pietroșița, iar discuția dintre ea și Adrian degenerează și lucrurile scapă de sub control … Ce se va întâmpla, telespectatorii pot afla dintr-un nou episod “Fructul oprit”, pe care Antena 1 îl va difuza astăzi.

Tanța (Doinița Oancea) nu renunță la dorința ei de a deveni vedetă. “Îmi îndrept părul, mă fac blondă, mă duc la «Te cunosc de undeva!» și mă scot, prin poartă, direct Gina Pistol”, se gândește ea. Cum își face Tanța apariția în fața oltenilor Boască și ce o sfătuiește soțul ei, Costică (Liviu Vârciu), diseară, de la 20.00.

Într-o discuție cu Iza (Ioana Blaj), Bihter vorbește despre planul său de răzbunare:“O să-i distrug pe toți! Sângele nu se spală cu apă. Sângele se spală tot cu sânge”. Răsturnări de situație, emoție, întâmplări neașteptare, astăzi, în continuarea sezonului 2.

Au mai rămas 10 episoade din “Fructul oprit”, pe care telespectatorii le pot urmări, în fiecare miercuri, de la ora 20.00, la Antena 1.

În articolul

O discuție între Sonia, Cami și Adrian degenerează și se sfârșește rău. În seara asta, în ”Fructul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x