O vară românească la Romantic FM

Publicat pe 01.06.2016 la 15:25 Actualizat pe 01.06.2016 la 15:40

De 22 ani, Romantic FM și-a obișnuit ascultătorii cu muzică de calitate, ceea ce a adus radioului o poziție puternică în piață și un public premium. Romantic FM s-a remarcat în tot acest timp prin cel mai exclusivist și original playlist, divers ca stiluri, zone și orientări muzicale.

De 22 ani, Romantic FM și-a obișnuit ascultătorii cu muzică de calitate, ceea ce a adus radioului o poziție puternică în piață și un public premium. Romantic FM s-a remarcat în tot acest timp prin cel mai exclusivist și original playlist, divers ca stiluri, zone și orientări muzicale.

Din 1 iunie, postul propune ascultătorilor o nouă campanie exclusivă, Vară Românească la Romantic FM. Postul de radio care se diferențiază în fm printr-un conținut și un sound inconfundabil deschide vara cu o grilă de excepție:

Romantic Românește (6.00-12.00) difuzează cea mai rafinată colecție de șlagăre autohtone din toate timpurile. Pe lângă cei mai îndrăgiți și cunoscuți cântăreți români, nelipsiți de pe 101,9 FM, cum ar fi Aurelian Andreescu, Angela Similea, Dan Spataru, Mirabelă Dauer, Corina Chiriac, Mihai Constantinescu, vom asculta, ca o noutate, și piese romantice ale artiștilor din noul val-Delia, Andra, Smiley, Randi, Feli, Nicoleta Nucă, Loredana, dar și piese noi ale unor trupe consacrate că: Holograf, Direcția 5, VH2, Spin, Bosquito, Bandidos.

Nu lipsesc nici cele mai recente cântece lansate de Pepe, Gabriel Cotabiță, Marcel Pavel, Cătălin Crișan, Ovidiu Komornyik. De asemenea, vom difuză și o serie de rarități, în exclusivitate la Romantic FM, cântece interpretate de Ion Suruceanu, Ian Raiburg, Anastasia Lazariuc, Mădălina Manole, Alexandru Julă, Adrian Daminescu, Fuego, Petre Geambaşu sau Tudor Gheorghe.

Cu piese de pe toate meridianele, Muzică, nu zgomot (12.00-21.00) este programul care conservă binecunoscuta atmosferă marca Romantic FM, în varianta adaptată sezonului estival, cu ritmuri și sonorități specifice. Salsa, rumba, carribean sau reggae, alături de rock’n’roll, disco, pop-rock sunt genurile muzicale propuse ascultătorilor romantici, refrene de succes din toate timpurile și din toate colțurile lumii.

Cafeneaua de seară (21.00 la 24.00) aduce cele mai îndrăgite șlagăre românești romantice dar și melodii de altădată. Atmosfera serii este completată cu câteva cântece de petrecere, dar și cu piese inedite din folclorul autentic românesc.

Cele mai frumoase Cântece de dragoste vor bucura ascultătorii după miezul nopții și-i vor păstra pe frecvență 101.9 și pe www.romanticfm.ro .

Romantic FM este unul dintre cele mai puternice branduri radio din România, singurul radio premium exclusive din fm.

În articolul

O vară românească la Romantic FM

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: „Aşa cum îţi doreai mereu”
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x