Oana Moșneagu este Bihter în “Fructul oprit”: “Fără inhibiții, seducătoare”

Publicat pe 13.03.2019 la 13:37 Actualizat pe 13.03.2019 la 13:40

Oana Moșneagu este noua actriță pe care telespectatorii o vor putea urmări, începând din această săptămână, în serialul “Fructul oprit”. Absolventă UNATC, tânăra o va interpreta pe Bihter în serialul de la Antena 1, o femeie seducătoare, care este dispusă să facă orice pentru a-și atinge scopul propus.

Oana Moșneagu este noua actriță pe care telespectatorii o vor putea urmări, începând din această săptămână, în serialul “Fructul oprit”. Absolventă UNATC, tânăra o va interpreta pe Bihter în serialul de la Antena 1, o femeie seducătoare, care este dispusă să facă orice pentru a-și atinge scopul propus.

Pentru mine întâlnirea cu acest rol și această producție este o provocare, iar contextul acestei întâlniri îmi oferă ocazia de a cunoaște actori pe care îi respect și admir, bucuria de a fi pe același platou cu ei, onoarea de a filma cu unul dintre foștii mei profesori, unul dintre cei mai dragi mie și întregii mele generații, domnul Doru Ana, și nu în ultimul rând ocazia de a încerca să folosesc uneltele actoricești pe care mi le-am însușit până în acest moment în calitate de masterandă a Facultății de Actorie din cadrul UNATC și de a-mi îmbogăți bagajul de experiențe profesionale și umane”, declară Oana Moșneagu despre marea experiență profesională pe care o trăiește.

Noul personaj din “Fructul oprit”, interpretat de Oana, va avea prima apariție în episodul 26 al sezonului 2, pe care Antena 1 îl va difuza diseară de la ora 20.00: “M-a încântat foarte tare ideea unui personaj negativ, pentru că un astfel de rol îmi permite o joacă și o jonglerie cu lucruri pe care în viața mea nu le manifest sau pe care mi le inhib”. Astăzi, ea va avea un dublu motiv de bucurie: “Mă amuză foarte tare faptul că, în aceeași zi, la aceeași oră, telespectatorii Antena 1 vor face cunoștință cu Bihter, iar publicul larg va face cunoștință cu “Roxana” în cinematograf, întrucât vom avea premiera de gală a comediei polițiste «Faci sau taci»”.

Tânăra actriță mărturisește că rolul ei din “Fructul oprit” este un contre emploi. “Eu, de felul meu, nu sunt o persoană conflictuală, ba dimpotrivă. Încerc întotdeauna să evit orice context care oferă prilej de contradicție, iar cuvântul răzbunare nu face parte din vocabularul meu. Bihter, în schimb, își face din răzbunare un scop principal și își canalizează toate acțiunile și energia în atingerea lui. Fără inhibiții, seducătoare, se folosește de arme ale feminității pentru a manipula și a obține informațiile de care are nevoie”, spune ea.

În vârstă de 28 de ani, frumoasa actriță are un portofoliu bogat. A cochetat cu modellingul, a jucat în seriale, filme de lung metraj (“Morometii 2”, “Faci sau taci”) și poate fi văzută și pe scena teatrului. “Tocmai am avut premiera, în cadrul facultății, a spectacolului “Poveste din Est”, regizat de domnul Emanuel Pârvu. De pe 22 martie ne mutăm la Teatrul Mic. E un proiect care ne-a bucurat sufletul enorm și un spectacol pe care vă invit să îl lăsați să vă bucure. Eu, ca actriță la început de drum, îmi doresc să descopăr cât mai mult atât din film, cât și din teatru și sunt foarte recunoscătoare în acest moment pentru șansa de a le face pe amândouă”, adaugă Oana.

În articolul

Oana Moșneagu este Bihter în “Fructul oprit”: “Fără inhibiții, seducătoare”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Programul DiscoverEU. Cine sunt tinerii care vor putea călători gratuit prin Europa cu trenul. Comisia Europeană pune la bătaie 35.500 de permise
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Desert din biscuiți cu zmeură și ciocolată. Rețetă fără coacere
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama „Stăpânului Moldovei” a căzut din picioare!
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Obiceiuri prin care poți să-ți încurajezi copilul să fie de succes. Sfaturi utile pentru a-i crește încrederea
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Cele mai iubite preparate din cartofi. Rețete pentru toate gusturile
x