Oprah Winfrey, una dintre femeile care au schimbat lumea

Publicat pe 10.08.2010 la 14:15 Actualizat pe 10.08.2010 la 14:54

Oprah Winfrey

In noiembrie 2009, in direct si in fata a milioane de teles­pec­ta­tori, Oprah Winfrey a anuntat, cu lacrimi in ochi, ca celebra ei emisiune zilnica „Oprah Winfrey Show” nu va mai exista. Va lua sfarsit o incredibila aventura mediatica, inceputa in 1996 si care a continuat in ace­lasi ritm cu peste 4.000 de episoade difu­za­te in Statele Unite si in lume pe cele 215 ca­nale afiliate la CBS Television Distribution.

Incepand cu 2011, Oprah va dispune de propriul sau canal prin cablu, Oprah Winfrey Network, lansat in parteneriat cu Discovery Communication. In SUA, Oprah Winfrey a devenit o adevarata stea. Emisiunea ei a fost urmarita in fiecare zi de aproape 15 milioane de persoane si a gazduit toate celebritatile tarii:

In 1993, dupa o tacere de aproape 40 de ani, Michael Jackson i s-a confesat, atra­gand o audienta-record de 100 mil. telespectatori

Tot in studioul lui Oprah, Tom Cruise a pierdut dramatic din popu­la­ritate, sarind de pe canapea

Sarah Palin a dat primul ei interviu

Considerata „una dintre cele mai influente femei din lume”, Oprah este, totodata, o femeie extrem de bogata.La sfarsitul anului 2008, averea ei era estimata la 2,7 mil. $. Detine o uriasa proprietate de 42 ha langa Santa Barbara, in California, un apartament la Chicago, o casa in New Jersey, alta in Georgia, un castel la Telluride (statul Colo­ra­do), o vila pe insula Antigua.

Secretul aces­tui formidabil succes? Un amestec de em­patie, un dezvoltat simt al umorului si capacitate de psihanaliza. Emisiunile sale sunt adevarate sedinte de terapie, unde ea insasi nu ezita sa-si dezvaluie secretele si sa planga. Oprah a atacat tabuurile societatii americane, iar sinceritatea ei i-a consolidat succesul.

Citeste si Financiarul

Sursa foto: mirror.co.uk, pbpulse.com, babble.com, forbes.com, suntimes.com, wordpress.com, trueslant.com, seventeen.com, blogspot.com

În articolul

Oprah Winfrey, una dintre femeile care au schimbat lumea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp