Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

Publicat pe 20.01.2020 la 13:38 Actualizat pe 20.01.2020 la 13:42

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

Cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar este anunțată pentru data de 9 Februarie 2020. Este cel mai așteptat eveniment din lumea cinematografiei, o adevărată sărbătoare pentru milioane de cinefili din întreaga lume.

Dat fiind faptul că deja au fost anunțați nominalizații, foarte mulți oameni au început să calculeze șansele fiecărui film sau ale fiecărui actor de a-și adjudeca una sau chiar mai multe statuete. Casele de pariuri și-au făcut temele și iată la concluzii au ajuns:

1. Premiul pentru cel mai bun regizor de film

Sunt 5 nominalizați pentru acest premiu iar șansele sunt strânse. Lupta se dă între Martin Scorsese (The Irishman), Todd Phillips (Joker), Sam Mendez (917), Quentin Tarantino (Once Upon a Time in Hollywood), Bong Joon-Ho ( Parasite). Contrar faptului că Once Upon a Time în Hollywood, The Irishman și Joker au fost mult mai titrate la sfârșitul anului trecut, favoriții caselor de pariuri sunt Sam Mendez cu al său film de război – cota 1.75 pentru o reușită și Bong Joon Ho cu Parasite – cota 3.25. Ar fi foarte interesant să îl vedem pe Bong Joon Ho câștigător, ținând cont de faptul că este singurul regizor străin și se luptă cu cele mai grele nume de la Hollywood-ul american.

2. Premiul pentru cel mai bun actor

La această categorie lista este compusă din Antonio Banderas (Pain and Glory), Leonardo DiCaprio (Once Upon a time în Hollywood), Adam Driver (Marriage Story), Joaquin Phoenix (Joker), Jonathan Pryce (The Two Popes). Toți au avut roluri exemplare, însă cel care are cele mai mari șanse este Joaquin Phoenix. Acesta a dat viață unui personaj deosebit de complex, iar bookmakerii cred ca va câștiga Oscarul oferindu-i cota 1.06. Phoenix a câștigat și Globul de Aur pentru același rol, ceea ce îi conturează și mai puternic avantajul.

3. Premiul pentru cea mai bună actriță

Rolurile feminine care au convins au fost jucate de Cynthia Erivo (Harriet), Scarlet Johansson (Marriage Story), Saorise Ronan (Little Women), Charlize Theron (Bombshell) și Renee Zelweger (Judy). Conform caselor de pariuri, experimentata Renee Zellweger are cele mai mari șanse, iar cota 1.10 la pariuri nu prea lasă loc de surprize. La fel ca și în cazul lui Joaquin Phoenix, actrița din Judy și-a adjudecat Globul de Aur, ceea ce îi oferă un start puternic. Totuși, rolul emoțional al lui Scarlett Johansson din Mariage Story poate să îi convingă pe jurați. Cota 8.00 oferită de bookmakeri nu este tocmai încurajatoare, însă nu trebuie să uităm că la fiecare ediție au existat surprize.

4. Premiul pentru cel mai bun film al anului

Această categoria are nu mai puțin de 9 filme nominalizate. Alegerea va fi una extrem de grea, în condițiile în care The Irishman, Joker sau Once Upon a Time în Hollywood au făcut o impresie excelentă în rândul criticilor, însă 1917 a câștigat Globul de Aur și are foarte multe șanse să își adjudece și Oscarul.
Cel mai probabil, vom vedea o luptă strânsă între Once Upon a Time în Hllywood și 1917. Primul are cota 2.60 iar cel de-al doilea are cota 3.00.
Cele două filme sunt urmate îndeaproape de:

Noaptea Oscarurilor va fi una lungă, cu multe alte premii importante, cum ar fi premiile pentru cei mai buni actori în rol secundar, originalitate, coloană sonoră, film străin, machiaj, costume, etc.

Cotele prezentate sunt valabile la Unibet, agenție online foarte populară în rândul pariorilor, dar și al celor ce redactează rubrici precum Biletul zilei fotbal, Meciul Zilei sau Cota 2 pe portalurile dedicate pariorilor. În ultimii ani, cei de la Unibet și-au îndreptat atenția și mai mult către zona pariurilor non-sportive, astfel că secțiunea de Pariuri Speciale conține oferte pentru premii precum Oscar, Grammy sau Globurile de Aur și multe alte evenimente din sfera de divertisment sau politică aflate în atenția publicului din lumea întreagă.

În articolul

Oscar 2020 – Care sunt favoriții caselor de pariuri?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x