Ostropel de pui

Publicat pe 22.05.2012 la 12:04 Actualizat pe 22.05.2012 la 12:11

Ingrediente:


- pui sau pulpe de pui
- făină
- oţet
- roşii
- usturoi
- unt
- sare
- piper
- pătrunjel verde


Mod de preparare:

Pulpele de pui se sotează la tigaie în unt şi se păstrează într-un vas.
În grăsimea rămasă se căleşte făina, se adaugă usturoiul şi se stinge cu apă călduţă, astfel încât sosul să fie ca o smântână.
Se adaugă puţin oţet, roşiile decojite şi tăite cuburi, se lasă la fiert 15 minute la foc domol.
Când carnea este fiartă, se adaugă pătrunjel verde şi se condimentează.
Preparatul se serveşte cald cu verdeaţă si filigram de smântână.

În articolul

Ostropel de pui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x