(P) 3 modele de sandale cu platformă care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această vară

Publicat pe 17.05.2024 la 15:23 Actualizat pe 17.05.2024 la 15:42

Pe timpul verii încercăm să ne concepem garderoba astfel încât să avem la îndemână o varietate de ținute potrivite temperaturilor ridicate. Sandalele cu platformă pot fi integrate în mai multe combinații vestimentare și sunt extrem de versatile.

sandale cu platformă

3 modele de sandale cu platformă care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această vară

fashiondays.ro

De la cele elegante la cele casual, acestea pot fi purtate atât cu pantaloni cât și cu fuste sau rochii. Petrecerile la piscină, plimbările cu prietenii, ieșirile în oraș pot deveni adevărate momente de respiro dacă faci alegerea inspirată.

Pentru a te bucura de confort, dar și de eleganță în același timp, o pereche de sandale cu platformă sunt opțiunea perfectă. Acestea vin în diferite culori și texturi, fiind inspirația potrivită pentru zilele însorite de vară. Pe lângă variantele clasice, există tot mai multe modele care aduc un plus de culoare și stil. În această vară nu va mai fi atât de dificil să îți alegi tipul de încălțăminte potrivit stilului tău. Tendințele nu vor exclude niciodată o încălțăminte comodă, dar elegantă în același timp.

3 modele de sandale cu platformă care nu trebuie să lipsească din garderobă în această vară

Nu este deloc dificil să alegi modelele de sandale cu platformă, asta datorită faptului că diferitele branduri care le produc aduc modele cu adevărat accesibile, frumoase și durabile. Acest tip de încălțăminte poate fi purtat pe timpul zilei, într-o varietate de combinații care transformă cu adevărat o ținută simplă în cea perfectă. Sandalele cu platformă sunt potrivite atât pentru femeile mai mici de statură, dar și pentru cele înalte, iar bucuria de a purta astfel de încălțări este de fiecare dată la cote maxime.

Sandalele cu barete subțiri

Indiferent că vorbim despre sandale din piele ecologică sau piele naturală, acestea se vor potrivi la fel de bine pe picior și se vor simți extrem de confortabil. Oferta actuală din magazine pune la dispoziție o gamă variată pentru orice fel de situație. Sandalele cu bretele subțiri în nuanțe precum alb sau maro se potrivesc atât la pantaloni cât și la fuste sau rochii, midi sau lungi. Dacă preferi modelele mai elegante, sandalele cu barete subțiri sunt soluția ideală.

Sandalele din piele ecologică cu barete groase

Varietatea de produse poate face dificilă alegerea, dar privește partea bună a lucrurilor. Ai de unde alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Un exemplu potrivit pentru o ținută casual, de vară, sunt acele sandale din piele ecologică Kamila. Pot fi purtate atât cu blugi, fuste sau rochii. Pentru a avea un look feminin și confortabil în același timp, asortează ținuta cu accesoriile potrivite și sigur nu vei rămâne în anonimat. Altfel spus, perechea perfectă de sandale chiar există.

Sandale cu închidere velcro

Astfel de sandale sunt potrivite pentru anotimpul călduros. Pot fi purtate în plimbări lungi, vacanțe sau concedii, fiind extrem de comode. Sunt ușor de închis și nu creează probleme în timpul mersului. Se găsesc în mai multe nuanțe, modele și mărimi, prețul fiind unul extrem de accesibil. Pot fi soluția ideală pentru a îmbina nevoile zilnice și bucuria plimbărilor lungi la temperaturi ridicate.

În articolul

(P) 3 modele de sandale cu platformă care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în această vară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x