(P) 5 piese pentru o garderoba capsula in stil office

Publicat pe 26.01.2022 la 15:27 Actualizat pe 26.01.2022 la 15:37

O garderoba office impecabila inseamna mult mai mult decat sa adaugi in fiecare nou sezon  piese noi in dulap, urmarind trendurile. Majoritatea pieselor pe care le cumperi dupa tendinte sunt cele pe care probabil nu vei avea ocazia sa le porti in acelasi an.

Ai nevoie de piese vestimentare si accesorii clasice, pe care sa le porti cu usurinta in tinute de zi cu zi, alaturi de orice ai deja in garderoba ta pentru birou.

Adauga si tu pe lista se shopping aceste cinci piese clasice, pe care le poti oricand purta in tinute la birou, dar si in alte ocazii, in functie de stilul ales. Mica rochie neagra, sacoul negru, blugii clasici indigo sau albastri si botinele cu toc inalt.

Little black dress, but make it office

Pentru tinuta de seara, totul este simplu: poarta rochia neagra cu geanta neagra stil saculet, din margele si o pereche de pantofi cu toc nude, pentru un look mereu actual. Combinatii lejere dar rafinate, pentru o tinuta care nu trece neobservata!

Pentru birou e usor sa transformi rochia in sarafan, adauga o camasa alba sub si o pereche de pantofi cu sireturi pentru un touch masculin. Apoi completeaza totul cu un trench clasic sau un sacou de lana in carouri!

Sacou negru + camasa alba

Alegerea unui sacou negru impecabil respecta unul din cele mai importante trucuri ale editorilor de moda: asorteaza orice tinuta casual cu piese clasice, pentru a obtine un look final pe care toata lumea il va remarca. La birou il poti purta cu un top fluid alb, pantalon negru evazat si mocasini de efect, iar in weekend cu blugii tai preferati, tenisi confortabili si un tricou cu imprimeu jucaus.

Un pulover din casmir, elegant

Uneori e suficient sa alegi o jacheta impermeabila, un pulover absolut perfect din casmir si o pereche noua de cizme si poti jongla in continuare cu tricourile si camasile tale preferate, de care te-ai bucurat toata vara. Orice garderoba de birou are nevoie de un pulover calduros, din casmir pufos, lana sau bumbac, cu torsade sau imprimeu, cu decolteu in V sau guler rotund. Extrem de versatil, el poate fi pus in nenumarate combinatii pentru un stil elegant.

Blugii clasici nu se vor demoda niciodata

Vrei sa ai o alura romantica cu o pereche de blugi cool? Atunci poarta-i oricand cu o bluza feminina cu imprimeu floral sau o camasa cu maneci bufante si un trenci mai lung, din piele ecologica lacuita (materialul sezonului), intr-o nuanta neutra de bej, caramel sau negru. Alege-ti o pereche noua din noua colectie Calvin Klein: https://www.fashiondays.ro/g/calvin-klein.

Daca in schimb alegi sa ii porti la birou atunci adauga doar o camasa alba, clasica, pantofi negri cu toc si un sacou din velur, tot negru. Alege un machiaj natural: putin gloss pe buze, putin blush in obraji si gata: ai creat o tinuta usor de admirat!

Botinele cu toc inalt

Cum porti botinele cu toc stiletto intr-un mod cool? Alege o bluza sport supradimensionata si pantaloni cu pense si creeaza efectul de look casual cu detalii high fashion. Puncteaza tinuta vesela prin accesorii colorate.

Cum le porti la birou? E simplu, cu o rochie midi cu maneca lunga, sau un sarafan clasic in carouri si o camasa alba. Astfel iti pastrezi personalitatea dar si un look business potrivit oricarei provocari.

Pe Fashion Days vei descoperi modele care se potrivesc si la birou dar si la orice tinuta casual cu un twist.

În articolul

(P) 5 piese pentru o garderoba capsula in stil office

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x