(P) Apeleaza la casa amanet AGS si scapa de grijile financiare

Publicat pe 25.06.2021 la 07:50 Actualizat pe 25.06.2021 la 14:53

Fiecare om, măcar o dată în viață, s-a confruntat cu o nevoie acută de bani cash. Fie că a fost nevoie să-și acopere unele datorii, să plătească anumite utilități, anumite cheltuieli neprevăzute și care nu putea fi amânate… Sunt doar câteva exemple, și toate se rezolvau simplu, cu ajutorul banilor. Mulți au apelat la rude, cunoștințe, prieteni, apelarea la un credit, și astfel au remediat problema.

Dar ce te faci atunci când toate soluțiile de mai sus nu sunt o opțiune? Nu, nu renunți, doar că încerci să găsești altceva care să te scoată din impas, iar aceasta poate înseamna să apelezi la serviciile oferite de o casă de amanet, iar dacă vei citi rândurile următoare vei înțelege de ce este această decizie o soluție bună în cazul tău.

Poți amaneta aproape orice

Deși casele de amanet sunt prezente în viața noastră de ani buni, sunt mulți cei care cred că aici te poți prezenta doar cu bijuterii, pentru a obține rapid banii de care ai nevoie. Total greșit!

Există multe case de amanet la care poți lăsa gaj sau chiar vinde bijuterii din aur, argint, platină, ceasuri, antichități, obiecte de artă, produse electronice, ba chiar și autoturismul. În cateva cuvinte, îți spunem că poți amaneta aproape orice, cu condiția ca acesta să aibă o anumită valoare de piață. Surprinzător, dar poți amaneta lucruri care nu sunt în stare chiar atât de bună, dar în acest caz ar fi bine să știi că suma pe care o vei primi nu va fi atât de mare pe cât preconizezi tu.

Pot fi înșelat?

Răspunsul la această întrebare depinde doar de tine. Dacă apelezi la firme no name, care abia acum au intrat pe piață, sau nu au prea multe recomandări pozitive, este posibil să se întâmple și așa ceva. În schimb, dacă alegi o instituție de acest gen profesionistă, cum este și casa amanet AGS, acest risc pur și simplu nu există. Vei avea parte de o evaluare corectă a bunurilor tale, care vor fi în deplină siguranță aici pe perioada contractului, vei putea prelungi durata acestuia și, cel mai important, vei primi banii rapid, în aceeași zi.

Operele de artă valorează bani mulți

Nu dispui de lichiditățile de care ai nevoie acum, dar în schimb ai bijuterii din metale prețioase sau opera de artă? Nicio problemă, pentru că acestea reprezintă cea mai rapidă modalitate prin care poți obține rapid banii de care ai nevoie, fără să mai fie nevoie să te rogi de cunoscuți să îți împrumute, sau să mai apelezi la bancă, pentru a obține un credit. Durează mult prea mult, și în plus, nici nu ai siguranța că vei primi suma necesară. Cu o casă de amanet profesionistă această problemă pur și simplu nu există, așa că nu ai de ce să îți mai faci griji inutile.

După cum știi, operele de artă valorează bani mulți, dar nu știi prea bine cum merge piața în acest caz. De aceea, multe case de amanet evită să primească astfel de bunuri, pentru că există riscul ca valoarea acestora să scadă, și astfel să iasă în pierdere. De fapt, cei care procedează în acest mod dau dovadă de o lipsă de profesionalism, așa că mai bine caută altă casă de amanet pentru a-ți rezolva problema financiară.

Documentează-te bine înainte

Chiar dacă ești în criză de timp, niciodată nu lua decizia de a apela la o casă de amanet în grabă. Acordă-ți timpul necesar pentru a studia bine ce înseamnă un astfel de împrumut, care sunt drepturile și obligațiile tale, dar și ale casei de amanet. Nu-ți face griji, vei obține rapid banii de care ai nevoie, așa că nu ești chiar sub presiunea timpului.

Prin urmare, vezi și care sunt condițiile de rambursare a împrumutului și dacă ai posibilitatea să respecți tot ce scrie în contract. Dacă totul este în regulă, atunci perfect, mergi înainte. În caz contrar, trebuie să fii conștient că riști să pierzi garanția, respectiv bunul pe care l-ai amanetat, și cel mai probabil nu vrei să te confrunți cu această situație.

Avantajele unei case de amanet

Există și numeroase avantaje de care te poți bucura atunci când apelezi la serviciile unei case de amanet profesioniste, și de ce sunt acestea o soluție mai bună decât să apelezi la bancă, pentru a contracta un credit de nevoi personale.

Dobândă mică

Creditele bancare sunt recunoscute pentru faptul că sunt însoțite și de dobânzi mari, care te fac să plătești sume considerabile, lună de lună, pe o perioadă de mai mulți ani. În cazul unei case de amanet, dobânzile percepute sunt mult mai mici, ceea ce înseamnă că poți achita mai ușor împrumutul obținut.

Primești banii rapid

Dacă ai deja un credit la bancă, știi și tu cât ai avut de alergat pentru a-l obține, de cât de multe acte a fost nevoie, și altele detalii asemănătoare. Toate aceste neajunsuri aproape că nu există atunci când apelezi la serviciile unei case de amanet profesioniste.

Garanția pe care tu o oferi pentru a obține banii doriți, la care se adaugă de multe ori doar încheierea unui contract și o copie după buletin sunt suficiente pentru a obține banii rapid, câteodată chiar în jumătate de oră. Pentru personalul de aici nu contează că ești poate pe lista celor care nu mai pot contracta un credit, că nu ai loc de muncă, nu ai vechimea necesară și alte detalii de care băncile țin cont.

Poți împrumuta sume mari

Chiar dacă este vorba despre o casă de amanet, asta nu înseamnă că vei primi o sumă derizorie pentru bunul tău. Cu cât acesta este mai valoros și într-o stare mai bună, vei primi o sumă mai mare de bani, fără aproape nicio obligație din partea ta, doar cea de a restitui suma împrumutată și dobânda aferentă la data stabilită în contract. Ce poate fi mai simplu decât atât?

În articolul

(P) Apeleaza la casa amanet AGS si scapa de grijile financiare

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x