(P) Cauți accesorii de baie de calitate? Descoperă propunerile din gama Grohe!

Publicat pe 17.08.2023 la 10:59 Actualizat pe 17.08.2023 la 14:39

Nu ai mai făcut modificări în baia de acasă de câțiva ani buni și consideri că a venit momentul să înlocuiești obiectele de aici, pentru a te bucura de confortul pe care ți-l dorești?

accesoriu duș

Descoperă propunerile din gama Grohe!

Grohe îți pune la dispoziție lavoare de calitate, vase de toaletă moderne și ușor de folosit, dar și accesorii de baie extrem de frumoase ca aspect și interesante din punct de vedere a funcționalității. Descoperă-le din rândurile de mai jos, pentru a ști care sunt obiectele pe care să le cauți!

Suporturi de prosoape Grohe

Simple sau duble, cu 2 brațe, suporturile de prosoape îți sunt necesare în baie, acolo unde îți faci toaleta zilnică. Este vorba despre obiecte frumoase ca aspect, disponibile într-o gamă variată. Te poți îndrepta fie către un model cromat, fie către unul bronze sau negru mat, în funcție de celelalte obiecte pe care le alegi pentru acest spațiu. Suporturile se aplică ușor în perete și indicat este să le montezi fie în apropierea lavoarului, fie în apropierea căzii sau a cabinei de duș, pentru a putea avea prosoapele mereu la îndemână.

Inele de prosoape și agățători

Pe lângă suporturile de prosoape, mai ai la dispoziție și inele de prosoape, dar și agățători moderne. De exemplu, inelele pot avea un diametru mai mic sau mai mare, în funcție de modul în care le vei utiliza, iar agățătorile sunt minimaliste și foarte frumoase ca aspect. Rămâne la alegerea ta care este varianta potrivită.

Suporturi de hârtie igienică

Cu capac de protecție sau simple, suporturile de hârtie igienică se numără, de asemenea, printre accesoriile de baie de care ai nevoie în baie. Ele pot fi orientate orizontal sau vertical, iar când vine vorba despre montaj, le poți aplica direct în perete, pentru ca mai apoi să îți fie foarte ușor să le folosești.

Din punct de vedere cromatic, suporturile de hârtie igienică pot fi cromate, aurii sau negre, iar faptul că ai la dispoziție atât de multe variante reprezintă un plus pentru tine.

Savoniere

Ești adeptul săpunului solid? Atunci ai nevoie și de o savonieră frumoasă și calitativă, care să reziste foarte bine în timp. În acest sens, poți alege un model simplu, pe care să îl pui direct pe lavoar sau te poți orienta către o savonieră cu suport, pe care să o prinzi în perete. Aceste obiecte sunt disponibile pentru tine în variante cromate, aurii sau negre.

Dispensere de săpun

Nu uita să studiezi și gama de dispensere de săpun, mai ales dacă preferi săpunul lichid. Aceste obiecte au gramaje diferite și poți alege varianta cea mai potrivită pentru tine în funcție de numărul de membri ai familiei, pentru a nu fi nevoit să completezi rezerva cu săpun o dată la câteva zile.

Dipenserele sunt frumoase ca aspect, dar și practice și simplu de folosit. Te poți orienta către un model pe care să îl pui direct pe lavoar ori către un model cu prindere în perete, dacă vrei să păstrezi suprafața lavoarului liberă.

Pachete complete

Pachetele complete sunt ideale pentru tine atunci când nu ai suficientă vreme pentru a alege fiecare produs în parte. Ele pot conține: suporturi de prosoape, savoniere, dispensere de săpun, dar și perii de toaletă, în combinații diferite, în funcție de ceea ce ai nevoie. Avantajul de care te bucuri când investești în astfel de pachete este că ai certitudinea că toate produsele fac parte din aceeași gamă, și îți conturezi o imagine unitară în baie.

Online, pe site-ul Baterii-Lux.ro găsești tot ce ai nevoie pentru spațiul tău personal! De aici poți comanda cele mai practice și mai interesante accesorii baie, datorită cărora te vei bucura de un plus de stil în propria baie, dar și de mai mult confort!

În articolul

(P) Cauți accesorii de baie de calitate? Descoperă propunerile din gama Grohe!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x