(P) Cauți un telefon second hand? YZZY te așteaptă cu noi smartphone-uri, cu garanție!

Publicat pe 24.04.2024 la 17:36 Actualizat pe 25.04.2024 la 13:06

Era tehnologiei ne impune, cu siguranță, o anumită dependență de telefoane. Să ținem legătura cu cei dragi ori să administrăm o afacere sau să discutăm cu persoane importante pentru noi cu ajutorul telefonului nu este o dependență care ne face rău.

telefon față-spate

YZZY te așteaptă cu noi smartphone-uri, cu garanție

yzzy.ro

În plus, posibilitatea de a face mult mai multe acțiuni prin intermediul telefonului este un alt mare avantaj.

De la vârste fragede, până la cele mai înaintate, oamenii folosesc smartphone-uri care le ușurează viața. Dacă vrei să optezi pentru un telefon secondhand, însă de calitate, la YZZY găsești o mulțime de modele, toate cu garanție!

Companie autorizată pentru telefoane second hand

Deși foarte mulți oameni evită să cumpere telefoane secondhand, din pricina lipsei de încredere în persoanele de unde le pot achiziționa, companiile ce vând telefoane secondhand nu se află în aceeași situație. Yzzy este o companie autorizată ce vinde smartphone-uri de ultimă generație, cu garanție. Vei beneficia de o garanție de 12 luni de la achiziție, iar starea estetică a telefonului poate fi aleasă chiar de tine. Dacă ești în căutarea unui nou smartphone, dar cu un preț redus, pe site găsești o mulțime de variante! Ai telefoane iPhone 13 aici.

Yzzy efectuează peste 30 de teste pentru fiecare telefon, pentru a se asigura că funcționează corect, dar și că poate fi revândut. În plus, poți alege starea estetică a telefonului pe care îl cumperi, acestea fiind bune, foarte bune, ca noi sau acceptabile. Totodată, poți opta pentru culoarea sau spațiul de stocare, în funcție de marca și modelul telefonului.

Branduri de top la prețuri scăzute

YZZY dispune cu adevărat de o gamă extinsă de smartphone-uri de la unii dintre cei mai cunoscuți producători. Brandurile care se regăsesc în lista acestora sunt Apple și Samsung în principal. Prețul lor este unul scăzut, iar în funcție de spațiul de stocare, dotări și aspect, acesta poate fi unul chiar mic.

Modelele telefoanelor secondhand fac parte din categoria celor noi apărute, astfel încât orice client să poată beneficia de un nou smartphone la un preț scăzut. Calitatea lor este una dovedită, fiind testate și verificate în mod riguros.

Cum pot cumpăra un telefon second hand de la Yzzy?

Pentru a te bucura de un nou gadget pentru tine sau pentru o persoană dragă, tot ce trebuie să faci este să alegi marca și modelul telefonului. De asemenea, poți selecta prețul, în ce buget dorești să te încadrezi, iar la final să comanzi online telefonul dorit.

Vei avea parte de un telefon second hand, a cărei sănătate a bateriei este între 85-100%, așadar nu vei avea probleme de acest tip. Un alt mare avantaj este faptul că poți opta și pentru plata în rate, livrarea se face în 24 de ore și beneficiezi și de o garanție de 12 luni pentru orice telefon.

Compania le oferă clienților și posibilitatea de a vinde un telefon utilizat, pe site fiind o categorie special dedicată acestui aspect. Pentru mai multe detalii, ai la dispoziție numărul de telefon și adresa de email contact @ yzzy.ro.

În articolul

(P) Cauți un telefon second hand? YZZY te așteaptă cu noi smartphone-uri, cu garanție!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x