(P) Ce trebuie să știi înainte de a juca ruletă și păcănele online

Publicat pe 23.11.2022 la 13:17 Actualizat pe 24.11.2022 la 12:01

În zilele noastre este aproape imposibil să te plictisești. Dacă dispui de un telefon mobil conectat la internet, ai acces nelimitat la distracție. Cei care preferă adrenalina se orientează și către cazinourile online, care sunt acum foarte sigure și ofertante.

jocuri de noroc cu fructe pe un fundal mov

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a juca la ruletă și păcănele online

Te gândești și tu să joci la ruletă sau la păcănele online? Trebuie să știi din start că acestea garantează doar divertismentul, neputând reprezenta o sursă constantă de venit. Pentru a beneficia de o experiență de joc cât mai relaxantă, trebuie să cunoști și să respecți câteva reguli scrise sau nescrise, valabile pentru toate jocurile de noroc.

Te poți distra fără să depui bani

Este foarte simplu să te înregistrezi pe platforma unui operator online, însă trebuie să fii atent atunci când alegi cazinoul online, întrucât îți poți deschide cont doar pe platformele care funcționează legal. Cu alte cuvinte, compania care deține site-ul trebuie să aibă licență acordată de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

Următorul sfat este să compari ofertele promoționale având în vedere tipul fiecăreia, precum și „Termenii și condițiile”. Dacă alegi un casino cu bonus fără depunere, atunci te poți distra și fără se depui bani, după ce îți validezi adresa de email sau după ce îți verifici identitatea. Fiecare operator are propria politică în ceea ce privește momentul acordării. Mai nou, au apărut oferte despre care se scrie că sunt „fără depunere”, dar care pot fi activate numai după ce efectuezi un prim depozit.

Îți recomandăm să optezi pentru rotirile gratuite cash, astfel ca eventualele câștiguri generate să intre direct în balanța reală. Următoarele oferte recomandate sunt cele cu cerințe de rulaj cât mai lejere, cum ar fi 1x sau 5x. Condițiile de rulaj sunt mai importante decât valoarea recompensei, întrucât fac diferența între un avantaj real și unul virtual.

De asemenea, trebuie să știi că sunt diferențe destul de mari între operatori în ceea ce privește ofertele promoționale pentru clienții existenți. Această rubrică îți asigură suplimentarea distracției pe termen lung, spre deosebire de ofertele pentru clienții noi, care sunt valabile o singură dată.

Important este să fii informat

O dată ce am lămurit acestea aspecte, facem trecerea la oferta de jocuri, ca în cea mai mare parte este reprezentată de păcănele. Acestea au tematici diverse și diferă ca și linii de plată și funcții speciale. Principiul pe care se bazează este, însă, același: după ce setezi miza, apeși pe butonul de rotire, iar mecanismul Random Number Generator generează o configurație aleatorie a grilei. Pentru distracție, îți recomandăm sloturile cu volatilitate scăzută, întrucât rotirile care aduc un câștig sunt mai dese. În general vorbim despre câștiguri mici, dar care te ajută să te relaxezi mai mult timp cu un buget mic.

Apropo de buget, te sfătuim să aloci o sumă fixă pe lună acestei activități și să nu realimentezi contul dacă o cheltuiești. Secretul este să joci mize adaptate la bankroll, adică, mai pe românește, „să te întinzi cât te ține plapuma”.

Aceeași regulă este valabilă și la ruletă, joc ce îți permite să alegi singur gradul de risc, de la pariurile pe culoare, care beneficiază de cota 2.00, până la cele pe un singur număr, care au cota 36.00. La cazinourile online licențiate poți opta între două tipuri principale de ruletă: cea europeană, cu numere de la 0 la 36, și cea americană, unde, în plus, apare „00”. Din cauza acestui buzunar suplimentar, avantajul casei la ruleta americană este de 5,26%, comparativ cu 2,25%, cât este marja de profit a cazinoului la ruleta europeană.

Necunoașterea acestui detaliu te poate costa. Dacă vrei să joci la ruletă e bine să știi că există o diferență importantă între mesele electronice și cele cu dealer live. La primele, rezultatul învârtirii este decis de softul care se încadrează în fondul de premiere. Jocurile coordonate de un crupier nu pot fi manipulate, cel puțin în cazul cazinourilor licențiate, care sunt controlate periodic de ONJN.

Tu decizi ce joc te relaxează cel mai mult. Important este să fii informat atunci când intri într-un cazinou online.

În articolul

(P) Ce trebuie să știi înainte de a juca ruletă și păcănele online

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vitamina care ar putea crește rezistența la cancer. Studiu îmbucurător în revista Science
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x