(P) Fortuna asistență

Publicat pe 30.12.2022 la 08:32 Actualizat pe 03.01.2023 la 11:32

Există multe aspecte la care sunt atenți jucătorii atunci când aleg operatorul de jocuri de noroc online la care să joace.

logo magazin pariuri sportive galben pe fundal negru

Fortuna asistență

Fie că vorbim de oferta de jocuri, oferta sportivă, bonusurile sau serviciul de asistență, toate acestea sunt aspecte foarte importante atunci când un jucător sau parior alege operatorul la care să joace.

Fortuna – asistență

Deși mulți jucători nu își dau seama de acest aspect, serviciul de asistență este un aspect foarte important. Acesta își dovedește adevărata necesitate atunci când utilizatorul întâmpină o problemă sau are nevoie de informații suplimentare. În acest sens, îți voi prezenta una dintre cele mai bune platforme online de pariuri și cazino care stă foarte bine la acest capitol și nu numai.

Fortuna – Caracteristici unice

Fortuna este unul dintre operatorii de jocuri de noroc de top din România. Acesta este prezent în mai multe țări și vine cu caracteristici pe care alți operatori nu le au. Fortuna este printre puținele cazinouri online din România care oferă un bonus fără depunere. La Fortuna primești 100 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown fără a fi nevoie să faci vreo depunere. Acest lucru este un avantaj foarte mare deoarece poți testa platforma de cazino online fără a risca nimic. În același timp, poți face chiar profit din rotirile gratuite pe care să îi retragi ulterior. Este adevărat faptul că vei primi câștigurile rezultate din rotirile gratuite sub formă de bani bonus, dar îi poți rula și transforma în bani reali și apoi îi poți retrage.

Fortuna oferă o gamă largă de sloturi în secțiunea de cazino. Fie că vrei să joci la cele mai populare jocuri din sălile de jocuri din România sau că preferi să joci la ruletă cu dealer live, Fortuna este locul potrivit. De la cele mai clasice sloturi precum Sizzling Hot, până la sloturi cu mii de moduri de plată precum sloturile cu megaways, la Fortuna oferta de cazino se potrivește oricărui tip de jucător. Furnizori precum EGT, Novomatic, SkyWind sau Pragmatic Play pot fi găsiți pe platforma Fortuna.

Oferta sportivă

De asemenea, oferta sportivă de la Fortuna este una complexă care acoperă o gamă variată de discipline sportive și de piețe de pariere. Dacă vorbim de oferta sportivă pe fotbal, la Fortuna vei găsi chiar și peste 150 de opțiuni de pariere la meciurile din competițiile importante. Nici la tenis sau baschet oferta nu este mai prejos, acoperind nu mai puțin de 20 de opțiuni de pariere pe sportul alb la partidele importante și diferite competiții din baschet.

După cum spuneam mai sus, Fortuna stă foarte bine la capitolul bonusuri. Oferă unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit de pe piața din România. Utilizatorii noi de la Fortuna se bucură de un bonus de bun venit care este extins pe parcursul primelor 3 depuneri și care însumează până la 2000 RON bani bonus și 300 de rotiri gratuite. Tot ce trebuie să faci pentru a intra în posesia bonusului de bun venit de la Fortuna este să îți creezi un cont, să îți verifici identitatea trimițând documentele de identitate și să faci o primă depunere. La prima depunere efectuată pe platforma de cazino Fortuna vei primi un bonus de 100% în limita a 800 RON. La a doua depunere efectuată vei primi un bonus de 150% în limita a 600 RON, iar la cea de-a treia depunere vei fi recompensat cu 200% în limita a 600 RON. De asemenea, la prima depunere vei primi și 200 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown.

Metode de contact

Dacă întâmpini dificultăți la acordarea bonusului sau vrei să afli informații suplimentare poți contacta operatorii Fortuna folosind una dintre metodele de contact din secțiunea de asistență Fortuna. Fortuna este un operator de jocuri de noroc online care se respectă și oferă mai multe variante de contact în secțiunea de asistență. Astfel, dacă ai nevoie de ajutor cu anumite informații sau cu o eventuală problemă sesizată pe platforma lor există un chat live care poate fi utilizat zilnic între orele 10 și 22.

Dacă ești în afara programului de funcționare al chatului live, poți apela la varianta de contact prin intermediul mailului. De asemenea, dacă te afli în programul de funcționare al chatului între 10 și 22 și vrei să obții un răspuns și mai rapid, poți contacta operatorii Fortuna la numărul de telefon afișat pe site.

În articolul

(P) Fortuna asistență

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x