(P) Hobby profitabil - DJ de ocazie cu echipament ieftin, pasiune și talent

Publicat pe 23.03.2022 la 19:11 Actualizat pe 23.03.2022 la 19:16

Toată lumea adoră muzica, deși fiecare poate prefera anumite genuri. La orice eveniment, fie acesta personal sau profesional, nu poate lipsi muzica.

boxe portabile

DJ de ocazie cu echipament ieftin

TV Happy

Nu întâmplător, cei care își pun hobby-ul la treabă în acest domeniu pot ajunge la câștiguri financiare destul de consistente, în funcție de modul în care se implică în găsirea colaborărilor. Ne referim în mod special la cei care desfășoară activitate de tip DJ, fără a avea neapărat un statut profesional consacrat pe acest segment.

Pentru multe evenimente, se caută DJ de ocazie, o persoană capabilă să creeze atmosferă prin mixul de muzică selectat. Cu multă pasiune și ceva talent, rezultatele pot fi foarte bune. Și se va vedea inclusiv la partea de profit. O astfel de activitate poate fi part-time și nu necerită cunoștințe tehnice extrem de avansate. Trebuie mai degrabă să cunoști foarte bine cât mai multe melodii din cât mai multe genuri muzicale. În funcție de gradul la care se dorește să se activeze, se poate merge pe fel de fel de mixuri proprii.

Partea cea mai bună este că aparatura actuală este foarte avansată și face munca de acest gen foarte ușoară. E de ajuns să știi cum să folosești tehnica, ce comenzi să lansezi, să simți interesul publicului și să îi oferi vibrațiile potrivite în sens muzical, pentru a face atmosferă.

Apartura de acest gen nu este deloc scumpă, cel puțin dacă vorbim de produsele de tip hobby. Demn de remarcat este că acestea oferă oricum rezultate la un nivel ridicat, deci nu vor oferi aparența de act de amator, ba chiar pot părea destul de apropiate de nivelul profesional. Boxe portabile găsești online la prețuri mici. Boxe ieftine portabile, microfoane și alte gadgeturi te ajută să poți oferi un show de tip DJ.

O achiziție foarte utilă este de exemplu o boxă portabilă bluetooth, eventual de tip troller, cu microfon și control prin telecomandă. Cu dimensiuni optime, este ideală pentru diverse tipuri de activități de tip hobby.

"Boxa activă karaoke portabilă cu Bluetooth, SD-card, MP3, stick USB este potrivită pentru o ieșire la picnic, ideală pentru karaoke, prezentări, petreceri copii sau petreceri stradale. Acum puteți cânta sau prezenta oriunde, indiferent dacă aveți la îndemână o priză de curent sau nu. Sistemul karaoke compus din boxa activă cu mixer și microfon inclus este dispus pe troller ușor de transportat si acumulator reincarcabil li-ion intern cu atonomie de minim 8 ore", se precizează pe souqeshop.ro, magazin online care propune fel de fel de gadgeturi și produse utile, inclusiv astfel de boxe portabile.

Petrecerile karaoke au tot mai mare succes și în țara noastră. Este nevoie de obicei de cineva care să coordoneze totul pe scenă, iar cu o boxă portabilă lucrurile sunt extrem de simple. Se poate merge și mai departe, alegând și alte echipamente ieftine pentru a putea oferi servicii complete de DJ. De altfel, cel mai des se caută DJ ieftin, o persoană care să poată aduce astfel de boxe portabile și să redea muzică pe baza unei liste de melodii agreate înainte.

În articolul

(P) Hobby profitabil - DJ de ocazie cu echipament ieftin, pasiune și talent

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Fostul model celebru care a ajuns să se îmbrace din gunoaie! Imaginile recente când probează ținute din tomberoane sunt frapante
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x