(P) iELM, un brand gândit pentru micuțul tău

Publicat pe 07.01.2022 la 11:12 Actualizat pe 07.01.2022 la 11:27

A fi părinte este o călătorie transformatoare. Toți cei care aleg să pășească pe acest drum întâmpină în egală măsură bucuria și responsabilitatea. Bucuria de zi cu zi și mândria de a-ți vedea copilașul crescând frumos nu se compară cu nimic altceva.

Copilul este îmbrăcat într-o salopetă și își ține părintele de mână

iELM, un brand gândit pentru micuțul tău

https://ielm.ro/

Responsabilitatea de a-l proteja pe micuțul tău de pericole, se compară, la rândul ei, cu puține alte lucruri.

Când vine vorba despre grija pe care i-o acorzi, aceasta se reflectă în multe lucruri, toate diferite: de la timpul pe care îl petreceți împreună zi de zi, până la hăinuțele cu care alegi să îl îmbraci. Și pentru că tu ești un părinte care dorește să echilibreze lucrurile cât mai bine, astfel încât micuțul tău să se bucure în fiecare zi, dar și să fie protejat, ești în căutare de cele mai frumoase și calitative hăinuțe.

Când vine vorba despre garderoba micuților, mulți părinți optează pentru salopete pentru copii. Aceste articole vestimentare sunt printre cele mai eficiente și îndrăgite. Iar daca vrei să ții pasul cu toți părinții din jurul tău care au găsit salopete pentru copii, îți sugerăm un brand pentru aceste produse: iELM.

De ce să alegi iELM?

În ultimii ani, iELM a dobândit o reputație foarte bună datorită salopetelor pentru copii și a altor articole vestimentare de cea mai bună calitate. Brandul iELM produce salopete pentru copii atât pentru exterior, fabricate dintr-un material impermeabil (softshell) și căptușite cu fleece, cât și de interior, din bumbac organic. Aceste materiale sunt de cea mai bună calitate, iar bumbacul 100% organic este de asemenea certificat GOTS (Global Organic Textile Standard).

Salopete pentru copii din softshell

Realizată din softshell, rezistentă la apă și intemperii, această salopetă este partenerul perfect pentru o zi de joacă. Softshell-ul este un material cu o impermeabilitate crescută, de până la 10.000 mm coloana de apă. Ce înseamnă asta? Echipat cu aceste salopete pentru copii și cu încălțămintea potrivită, micuțul tău poate să se joace liniștit în ploaie și zăpadă.

Softshell-ul funcționează ca trei straturi într-unul, deoarece materialul impermeabil este legat de fleece-ul de pe dinăuntru de către o membrană subțire, astfel, salopetele de exterior mențin căldura corporală. Echipate cu fermoare securizate care coboară până pe picior și cu protecție pentru bărbie, aceste salopete pentru copii sunt foarte flexibile și practice.

Salopete pentru copii din bumbac organic

Când vine vorba de activitățile în casă, cea mai evidentă opțiune este o hăinuță confortabilă. Fabricate din bumbac organic 100% certificat GOTS, aceste salopete pentru copii sunt opțiunea ideală pentru zilele petrecute în casă. Fiind foarte versatile, pot fi purtate și afară în sezonul de primăvară sau toamnă, în zilele când vremea nu este capricioasă.

Pe lângă confortul și libertatea de mișcare oferite copilului tău, aceste salopete pentru copii sunt sigure și pentru sănătatea micuțului. Materialul nu este tratat cu substanțe periculoase, ceea ce înseamnă că nu provoacă iritații sau mâncărimi.

Alte produse și beneficii iELM

Deși iELM a devenit renumit pentru minunatele salopete pentru copii, din gama de produse fac parte multe alte tipuri de hăinuțe. Create cu grijă și dragoste pentru copilași, gândite special pentru confortul și bucuria acestora, iELM produce și pantaloni, bluzițe, haine de vară și accesorii.

Adițional, poți opta pentru personalizarea acestora, dacă vrei să faci o surpriză copilașului tău. Astfel, poți solicita imprimarea produselor pe care le comanzi cu numele micuțului tău sau diverse mesaje si simboluri amuzante.

În articolul

(P) iELM, un brand gândit pentru micuțul tău

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x