( P) Joci la păcănele online? Nu ignora aceste sfaturi

Publicat pe 20.02.2023 la 11:23 Actualizat pe 20.02.2023 la 11:30

Păcănelele online au cea mai mare rată de creștere dintre toate jocurile de noroc, datorită numărului impresionant de jucători.

fond roșu

păcănele online, tot ce trebuie să știi

Dacă te numeri și tu printre pasionații de sloturi, citește mai departe pentru a afla cum te poți distra mai mult cu bugetul pe care îl ai la dispoziție.

În primul rând, trebuie să cunoști bine mecanismul de funcționare al acestor jocuri. Indiferent de tematică sau de grafică, toate păcănelele sunt la fel. Ordinea simbolurilor pe role este aleatorie, fiind stabilită de un motor de tipul RNG (Random Number Generator). Acest mecanism ține cont numai Payout-ul și de volatilitate slotului.

Payout-ul (Rata de câștig) reprezintă procentul din fiecare miză care alimentează fondul de premiere la un rulaj de 1x. Valoarea se echilibrează pe termen lung, pe parcursul a milioane de runde, dar este evident că un slot cu Payout ridicat, de 96%, va oferi șanse mai mari de câștig, în comparație cu unul a cărui Rată de câștig este 80%.

A doua caracteristică tehnică pe care trebuie să o ai în vedere atunci joci la păcănele este volatilitatea, care indică frecvența cu care sunt acordate câștigurile. Aceasta poate fi redusă (câștiguri frecvente), medie (frecvență medie) și ridicată (câștiguri mai rare).

Pornind de la această bază teoretică, îți recomandăm să alegi sloturile în funcție de patru elemente: 1. Buget; 2. Tematica preferată; 3. Volatilitate; 4. Payout.

Bugetul lunar trebuie să fie fix

Bugetul lunar trebuie să fie fix, în sensul că nu trebuie să realimentezi contul în cazul în care îl epuizezi. Este obligatoriu ca suma să fie nesemnificativă în raport cu veniturile tale, astfel încât eventuala pierdere a banilor să nu te afecteze în niciun fel. Dacă știi cum să faci, te poți distra mult timp cu un buget redus, iar noi te învățăm cum să faci acest lucru.

Cazinourile online licențiate oferă sloturi cu tematici foarte variate, precum: filme, emisiuni TV, Asia, Egipt, muzică, animale, clasice (ca la aparate), Crăciun, Paște, Hollywood, sporturi, sloturi înfricoșătoare, Sf. Valentin, Vikingi, Vestul sălbatic, Irlanda, pirați etc. Dacă ești fan al serialului „Friends”, cu siguranță că experiența de joc va fi la cote maxime atunci când joci slotul cu același nume. Dacă ești microbiști, îți va plăcea să vezi pe grilă fotbaliști, arbitri, cupe, ghete cu crampoane etc. Fiecare tematică are mai multe jocuri, așa cum poți vedea pe https://slotv.ro/ro.

Asta înseamnă că poți alege între păcănelele cu volatilitatea potrivită pentru bugetul tău. În cazul în care nu dispui de un bankroll generos, te sfătuim să alegi sloturile cu Payout ridicat și cu volatilitate redusă. Este clar că joci doar pentru distracție, iar câștigurile frecvente nu sunt mari, dar sunt exact cât „să te țină în viață” (să nu rămâi cu balanța pe zero) un timp îndelungat.

Miza rotiri, maxim 1% din bankroll

Dar volatilitate mică nu înseamnă numai câștiguri mici. Periodic, poți obține și un câștig mai însemnat, care să te ajute să treci la nivelul următor. Acest nivel poate reprezenta fie o miză mai mare (îți recomandăm să nu mizezi mai mult de 1% din buget pe o rotire), fie un slot cu volatilitate ridicată.

În cazul sloturilor cu volatilitate ridicată, câștigurile mai importante se lasă așteptate, dar ele pot fi considerabile atunci când vin, în raport cu miza. Astfel de sloturi sunt cele cu funcții speciale, cum ar fi rotirile gratuite cu simboluri speciale expandabile sau cu multiplicatori. Trebuie să fii pregătit sufletește să joci păcănele cu volatilitate ridicată. Seria mai lungă de învârtiri necâștigătoare, sau cu beneficii mai mici decât miza, îi face pe unii să joace la recuperare, adică să mărească miza ignorând regula de 1%.

O miză prea mare în raport cu bugetul înseamnă un număr mic de runde disponibile. Dacă ai noroc, poți să riști și să câștigi, dar cel mai probabil vei rămâne fără bani în cont, de aceea îți recomandăm să închizi jocul dacă simți că îți pierzi calmul. Amintește-ți că ai accesat cazinoul online ca să te distrezi, nu ca să te enervezi.

În articolul

( P) Joci la păcănele online? Nu ignora aceste sfaturi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x