(P) Longevivul James Bond va avea o nouă față, tânărul actor Aaron Taylor Johnson

Publicat pe 15.07.2024 la 15:55 Actualizat pe 05.08.2024 la 14:06

În ultimele luni de zile, multe nume au fost menționate pentru rolul agentului James Bond, iar, în final, producătorii au luat o decizie care a uimit pe mulți.

actor în fața camerei

Longevivul James Bond va avea o nouă față, tânărul actor Aaron Taylor Johnson

Facebook

Noul Agent 007 va fi interpretat de tânărul actor englez Aaron Taylor-Johnson. La doar 33 de ani, el va fi cel de-al șaptelea James Bond într-un film de lungmetraj, luând locul predecesorului său, Daniel Craig.

Un fenomen de peste 60 de ani

James Bond este una dintre cele mai iconice și longevive francize din istoria cinematografiei, captivând publicul de mai bine de șase decenii. Cu o combinație de acțiune spectaculoasă, aventură, romance și stil, filmele James Bond au devenit sinonime cu eleganța și misterul.

În anii 60 și 70, James Bond a devenit un fenomen cultural global, cu actorul Sean Connery portretizându-l pe agentul secret în primele filme ale seriei. De-a lungul timpului, personajul a căpătat numeroase fațete în interpretarea mai multor actori: Roger Moore, George Lazenby, Timothy Dalton, Pierce Brosnan și Daniel Craig. Personajul a devenit atât de popular încât a inspirat atât industria muzicală cât și cea a entertainmentului. Datorită faptului că personajul a cochetat mereu cu lumea cazinourilor, fie că a fost vorba despre o partidă tensionată de poker în „Casino Royale” sau despre o urmărire palpitantă prin culisele unui cazinou în „Skyfall”, el a inspirat multe jocuri de sloturi online, cum ar fi Agent Destiny, Mission Cash sau altele pe NetBet pacanele .

Noua față a lui Bond

Bond, James Bond, așa se va prezenta pe platourile de filmare actorul Aaron Taylor- Johnson. Cu un look total diferit față de predecesorul său, acesta va prelua rolul pentru următorii 10-12 ani, așa cum a declarat producătoarea filmelor Bond, Barbara Broccoli. Taylor-Johnson ar fi declarat în legătură cu rolul: „Mi se pare fermecător și minunat că oamenii mă văd în acest rol. Îl iau ca pe un mare compliment”. Aaron Perry Johnson e un actor englez a cărui profesie include spectacole pe scenă, televiziune și filme.

El a început să cânte de la vârsta de șase ani și a apărut în filme precum Angus, Thongs and Perfect Snogging și Iluzionistul înainte de trecerea la roluri în filme precum Nowhere Boy, în care l-a jucat pe John Lennon, sau Kick-Ass. Anul acesta este prezent cu două filme în cinematografe, The Fall Guy, din 26 aprilie, și Kraven the Hunter, din 30 august. Până în prezent, actorul a fost premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar din filmul Nocturnal Animals, în 2017. Tot pentru acest rol a fost nominalizat și la premiile Bafta, în același an.

Câteva detalii personale

Aaron s-a născut pe 13 iunie 1990 în Holmer Green, Buckinghamshire, Anglia, fiu al unei mame casnice și al unui tată inginer constructor. Este logodit în prezent cu regizoarea Sam Taylor-Wood, cu care s-a cunoscut la filmările filmului Nowhere Boy, când el avea 19 ani, iar ea 42. Chiar dacă au existat multe controverse iscate din pricina diferenței de vârstă de 24 de ani, cei doi sunt împreună de 14 ani și se declară fericiți.

Cuplul are două fiice din căsnicia anterioară a lui Sam, Wylda Rae Taylor-Johnson, născută pe 7 iulie 2010 și Romy Hero Taylor-Johnson, născută pe 18 ianuarie 2012. În prezent, cei doi așteaptă primul lor copil.

În articolul

(P) Longevivul James Bond va avea o nouă față, tânărul actor Aaron Taylor Johnson

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x