(P) Predicții pentru nou sezon din La Liga. Cum va arăta campionatul

Publicat pe 12.08.2021 la 14:04 Actualizat pe 30.08.2021 la 14:11

Acum că mondialul s-a terminat, trebuie să fim pregătiți pentru următorul val de entuziasm care va acapara toată oferta de betting de la operatorii de pariuri.

Pe 13 August începe La Liga, iar fanii celor mai puternice echipe din Spania se pregătesc deja pentru cele mai incendiare meciuri din acest an. La ce ar trebui să te aștepți de la acest campionat aflăm chiar în rândurile de mai jos.

Barcelona

Barcelona este una dintre echipele despre care mereu s-a scris mult, jucătorii echipei au primit mereu mai multă atenție decât ceilalți jucători din campionat, dar acum aceste lucruri vor fi la o anvergură mult mai mare. Sigur nu vom vedea prea des cota 2 pentru Barcelona, dar toată atenția va veni probabil în valuri. Conducerea echipei a făcut cele mai bune alegeri în ceea ce privește transferurile de jucători din acest an.

Mai mult decât atât, începând cu La Liga, la Barcelona vom vedea încă un nume important pe teren, Sergio Aguero venit de la Manchester City.

Deși există câteva probleme pe linia de mijloc a Barcelonei, echipa are toate șansele să câștige La Liga. La un moment dat au existat câteva negocieri cu Atletico Madrid pentru Koke și Saul, dar nu s-a ajung la niciun punct comun.

Atletico Madrid

Diego Simeone este unul dintre cei mai temuți antrenori din La Liga. A dovedit acest lucru făcând Atletico Madrid campioană sezonul trecut. Luis Suarez a fost unul dintre cei mai buni jucători din și mare parte din acest succes i se datorează. A avut 21 de goluri sezonul trecut fiind și primul său campionat la această echipă.

Când ești una dintre cele mai bune echipe din campionat și nu reușești să câștigi, acest lucru creează puțină tensiune și frustrare atât în media, dar și printre membrii conducerii. Asta au simțit atât Barcelona cât și Real Madrid care au început investiții majore în echipa principală. Este posibil ca Atletico Madrid să nu mai aibă același parcurs deoarece principalii rivali sunt însetați de victorii.

Real Madrid

Real Madrid nu ajunge foarte des să fie implicată în conflicte politice, dar se pare că fiecărei echipe îi vine rândul din când în când. Oricum, o problemă de media sau o problemă politică nu ar trebui să afecteze în niciun fel performanțele jucătorilor. Real Madrid este pregătită să pună mâna pe trofeul de anul acesta. Ne așteptăm ca David Alaba, jucătorul celor de la Bayern Munich să plece gratuit de la echipa din Germania.

Suntem oricum surprinși de faptul că Real Madrid dispune de foarte mulți bani în acest moment, dar nu se justifică faptul că transferurile au rămas destul de minime comparativ cu așteptările tuturor. Zvonurile precum că l-ar cumpăra pe Mbappe sunt încă actuale, dar totul rămâne de văzut.

Sevilla

Clasamentul și meciurile din campionatul trecut au fost atât de la limită încât aproape că orice echipă ar fi putut fi câștigătoare. Nici Sevilla nu este exclusă din această ecuație. A reușit să câștige Europa League anul trecut, dar s-au clasat și pe locul 4 în La Liga la doar 3 puncte de Barcelona care se afla pe locul 3.

Pe parcursul întregului campionat, Sevilla va simți prezența unor adversari foarte veritabili care mereu au fost considerați atacanți principali pentru primele locuri din clasament. Avem Real Betis, Villarreal sau Real Sociedad, echipe cu care vom vedea cele mai spectaculoase meciuri. Sevilla se bucură de un lot destul de tânăr și deja au experiența unui campionat European. Ne putem aștepta ca acest lucru să se întâmple din nou.

Real Sociedad

Real Sociedad este acea echipă din campionate despre care niciun club nu crede că ar putea câștiga vreodată. Au trecut peste 20 de ani de când Real Sociedad a reușit să prindă primele două locuri din clasament, dar este o echipă incredibil de periculoasă. A dovedit de sute de ori că poate fi un concurent la primele locuri din clasament. Deși nu pare să prezinte potențial pentru trofeu, clar nu este o echipă pe care să o subestimezi.

Dacă vreodată prinzi o cotă bună la Sociedad, ar trebui să profiți de capacitatea acestor jucători.

Concluzie

Cam acestea sunt situațiile celor mai bune echipe din clasamentul de La Liga. Ia în considerare faptul că meciurile unde Barcelona și Real Madrid vor fi implicate sunt meciuri cu potențial de spectacol, dar și destul de riscante pentru că Barcelona și Real Madrid vor avea cote mici, dar vor și câștiga meciurile. Acest lucru îi va face pe vânătorii de surprize să piardă bani.

În articolul

(P) Predicții pentru nou sezon din La Liga. Cum va arăta campionatul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x