(P) Scurtă Prezentare a Ceasurilor Britanice Accurist Pentru Pasionații din Domeniu

Publicat pe 23.11.2021 la 15:09 Actualizat pe 23.11.2021 la 17:46

Dacă eşti în căutarea chintesenţei ceasurilor de mâna britanice de designer, trebuie să iei în considerare brandul Accurist care se remarcă prin linia clasică şi atemporală.

ceas britanic accurist

Scurtă Prezentare a Ceasurilor Britanice Accurist Pentru Pasionații din Domeniu

https://images.unsplash.com/photo-1489370603040-dc6c28a1d37a?ixlib=rb-1.2.1&ixid=MnwxMjA3fDB8MHxwaG90by1wYWdlfHx8fGVufDB8fHx8&auto=format&fit=crop&w=1031&q=80

Povestea a început în 1947 când Rebecca şi Asher Loftus, considerând că piaţa ceasurilor englezeşti are nevoie de diversificare, au proiectat o linie de ceasuri de înaltă calitate realizate cu piese elveţiene.

Astfel, ceasurile de mână de Accurist pentru dame și bărbați arătau şi funcționau perfect şi, totodată, se puteau achiziţiona la preţuri competitive.

Istoricul ceasurilor Accurist

Brandul Accurist a fost lansat prin reclame difuzate în timpul unuia dintre cele mai urmărite programe de televiziune din anii 1947 – ”Saturday Night at the London Palladium”. Acesta a fost momentul care a marcat începutul ascensiunii ceasurilor de mâna Accurist care, până în 1960 când apare linia Old England, vor deveni recunoscute ca fiind printre cele mai moderne şi mai vibrante. Nu era nimic tradiţional în aceste ceasuri noi care erau accesorii supradimensionate şi viu colorate văzute deseori pe podiumul caselor de modă.

Prinţesa Anne, Twiggy şi Beatles sunt doar câteva dintre celebrităţile care au ales să poarte ceasuri Accurist, inspirând astfel milioane de oameni din întreaga lume să privească cu interes aceste ceasuri elegante englezeşti.

În 1986 Accurist a fost desemnat ca standardul după care ar trebui setate toate ceasurile, acesta fiind primul brand de ceasuri de mână de designer premiat cu Premiul de Excelență al Asociaţiei Naţionale Goldsmiths.

Trebuie menţionat că Observatorul Regal de la Greenwich a fost desemnat în 1884 ca fiind punctul de reper de 0 grade longitudine şi de începere a zilei. În 1993, Accurist a devenit primul şi singurul brand de ceasuri de mâna asociat cu acest observator istoric de referinţă la nivel global. Firma a oferit atunci un nou model de ceas de o precizie excepţională, menit să înregistreze în mod oficial timpul din întreaga lume. Acesta a fost ceasul care a semnalat în 1999 trecerea la noul mileniu.

Sunt ceasurile Accurist calitative?

Dacă vei privi cu atenţie colecţia de ceasuri de bărbaţi sau de damă Accurist vei înţelege că reputaţia de care se bucură în prezent este bine justificată. Accurist a dobândit mai multe premii pentru inovaţie, dar şi pentru serviciile oferite clienţilor, ducând acest brand britanic clasic şi atemporal la un standard superior.

Ceasurile din brandul Accurist funcţionează cu cuarţ, au geam de cristale minerale, indică ziua săptămânii şi se pot achiziţiona la preţuri foarte accesibile. În comparaţie cu alte branduri moderne, Accurist câştiga detaşat în fața concurenţei, fiind considerat un ceas cu un design atractiv de mare precizie.

Cei care doresc un ceas bărbătesc Accurist sau un ceas de damă Accurist, pot alege din mai multe modele de calitate şi nu vor regreta investiţia! Realizat din oţel inoxidabil placat cu gunmetal sau cu aur, cu limbi albe luminoase care facilitează citirea orei, ceasul Accurist face o declaraţie de stil şi rafinament şi poate fi purtat cu încredere la orice ţinută stil casual, la birou sau chiar şi pe terenul de golf!

De ce merită să investești într-un ceas Accurist

Ceasul Accurist este cadoul perfect atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi în ocazii variate. Sunt ceasuri extrem de fiabile şi de durabile care beneficiază de garanţie de 24 de luni.

Fiecare ceas Accurist vine ambalat într-o cutie atrăgătoare, acesta fiind un motiv în plus pentru a-l oferi în dar atunci când se doreşte ceva luxos şi, totodată, la un preţ accesibil. De asemenea, sunt ceasuri elegante şi, totodată, practice pe care merită să le iei în considerare!

Dacă ştii care sunt gusturile şi preferinţele persoanei căreia îi este destinat, vei putea selecta exact modelul potrivit! Aceste accesorii sunt adevărate bijuterii şi sunt disponibile într-o gamă extrem de diversificată de culori, forme şi specificaţii precum rezistența la apă, funcţia de afişare a zilei şi a datei, tipul bateriei şi speranţa de viaţă a acesteia, materialul din care este realizată brăţara.

Cele mai apreciate modele de la Accurist

Ceasurile Accurist sunt potrivite ca accesorii pentru orice ţinută. Astfel, indiferent dacă eşti în căutarea unui model atemporal sau al unuia versatil pe care să îl poţi purta în diverse situaţii şi cu multiple ţinute variate, la Accurist îl poţi găsi!

Accurist se remarcă printr-o gamă extrem de diversificată de stiluri şi caracteristici, de la modelele cu cuarţ care necesită întreţinere redusă, până la cele din oţel inoxidabil placat cu aur care sunt adevărate bijuterii! În plus, brandul britanic este recunoscut la nivel mondial pentru calitatea, stilul şi durabilitatea remarcabilă a ceasurilor pe care le patronează.

Iată câteva modele deosebite de ceas Accurist care te vor încânta nu numai prin formele tradiţionale, ci şi prin opţiunile moderne pe care le oferă.

Accurist 7137 Men's Black Chronograph Watch - vei fi încântat de cadranul său albastru şi de brăţara realizată din oţel inoxidabil placată cu gunmetal.

Accurist 8008 for Lady Gold Watch - va cuceri inima oricărei femei prin designul sau atemporal şi clasic, potrivit oricărui anotimp, ţinută şi ocazie. Este rezistent la apă, iar accentele aurii îl fac cu adevărat strălucitor.

Accurist 7230 Men's Blue Chronograph Watch - este un ceas elegant de mare precizie care va arăta minunat la orice costum.

Alege calitatea şi stilul englezesc şi bucură-te de un ceas de precizie elveţiană! Alege Accurist şi nu vei fi dezamăgit!

În articolul

(P) Scurtă Prezentare a Ceasurilor Britanice Accurist Pentru Pasionații din Domeniu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x