(P) Sfaturile utile pentru alegerea epilatorului electric

Publicat pe 17.08.2023 la 15:39 Actualizat pe 17.08.2023 la 15:51

Te-ai decis să renunți la aparatul de ras manual și să treci la un epilator electric? Aceasta este o alegere excelentă care îți va permite să distanțezi epilarea cu ceară!

picioare și epilator

Sfaturi utile pentru alegerea epilatorului electric

Pentru a te hotărî în totalitate cu această alegere, îți oferim sfaturile potrivite pentru a-ți alege epilatorul electric, cel care corespunde cu adevărat nevoilor tale.

Un epilator electric cu pensete

În funcție de aparate de epilat, vei observa un număr mai mare sau mai mic de „pensete” în capul epilatorului electric. Dar pentru ce sunt, de fapt? Ca să spun simplu, să prindă toate firele de păr, chiar și cele mai fine. În mod logic, cu cât sunt mai multe, cu atât dispozitivul este mai eficient. Este deci un criteriu de selecție care nu trebuie trecut cu vederea atunci când faci achiziția.

Dacă ești confortabil, știi că există un revers: cu cât există mai multe pensete, cu atât epilatorul electric este mai eficient și cu atât sesiunea de epilare poate fi mai dureroasă. Aparatele sunt echipate în general cu aproximativ zece pensete până la mai mult de 40. Pentru a-l alege bine, va trebui deci să determini zona de epilat. Dacă aparatul tău este rezervat pentru epilarea în zone sensibile (bikini, axile, față etc.), este suficient un epilator electric cu 10 pensete care asigură o sesiune blândă.

Aproximativ douăzeci de pensete garantează o epilare nedureroasă pentru pielea sensibilă și delicată, dar și pentru începătorii care vor să încerce epilarea electrică. Acest tip de aparat poate fi folosit pentru epilarea zonelor sensibile, dar și a picioarelor, coapselor etc. Este cazul unui epilator care oferă un compromis eficiență/durere pentru o depilare perfectă.

Pentru un mediu fericit între durere și eficiență, epilatoarele electrice echipate cu aproximativ treizeci de pensete sunt ideale. De ce să îl alegi? Este un dispozitiv cu sistem de calmare a durerii pentru a limita senzațiile neplăcute.

În cele din urmă, cei mai experimentați pot apela la dispozitive echipate cu 40 sau mai multe pensete. Ședința este eficientă și foarte rapidp, dar mai dureroasă.

În aceeași idee, nu uita să verifici și numărul de viteze ale dispozitivului. O viteză mică epilează zonele sensibile, în timp ce o viteză mai mare (rotație) este ideală pentru picioare sau coapse.

Din nou un alt aspect de reținut: este mai bine să favorizezi epilatoarele echipate cu un sistem de calmare a durerii.

Diferitele tipuri de sisteme de ameliorare a durerii cu epilator electric

Conștienți de durerea resimțită în timpul epilarii, mulți producători își echipează epilatoarele electrice cu un sistem de ameliorare a durerii. Deci de ce să te privezi de ea? Dar din nou, va trebui să faci o alegere. În funcție de dispozitive, sistemul propus nu este același. Unele epilatoare masează pielea pentru a reduce durerea, altele sunt echipate cu un sistem de răcire pentru a „adormi” zona, iar altele oferă accesorii special dedicate pentru analgezice. Ești răsfățată în alegeri.

Un sfat: dacă optezi pentru un epilator electric cu multe pensete, preferă un aparat dotat cu sistem de calmare a durerii prin masaj. Unele dispozitive îți permit să adaugi accesorii pentru ameliorarea durerii pentru o sesiune mai plăcută.

În articolul

(P) Sfaturile utile pentru alegerea epilatorului electric

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x