(P) Surprinde-i pe cei mici de sărbători, organizează o petrecere ca în povești

Publicat pe 08.01.2024 la 15:47 Actualizat pe 08.01.2024 la 15:51

Se apropie cu pași repezi Crăciunul, și lista cu lucruri de făcut de către noi, adulții, devine din ce în ce mai stufoasă. Nu lăsa treburile și cumpărăturile de sărbători să îți consume tot timpul, și gândește-te dacă nu cumva ai vrea să faci în acest an ceva deosebit pentru copilul tău.

fetiță cu acadea în gură și părul lung, desprins

Surprinde-i pe cei mici de sărbători, organizează o petrecere ca în povești

freepik.com

Copiii adoră să se joace împreună. Cea mai bună parte a faptului că merg la grădiniță sau la școală în timpul anului este că acolo se întâlnesc cu amicii lor și pot face activități interesante și stimulante împreună. Ei bine, cum ar fi ca în acest an să combini bucuria cadourilor de Crăciun cu cea a timpului petrecut alături de cei mai buni prieteni? De aceea, îți propunem să organizezi pentru cei mici o petrecere cu tematică festivă. Iată sfaturile noastre pentru a-ți transforma evenimentul într-un succes:

Creează atmosfera potrivită

Petrecerea poate avea loc la unul dintre copii acasă, la grădiniță, la școală sau la un loc de joacă. Ideea de bază este ca locația aleasă să fie decorată festiv, să aibă un brad împodobit, luminițe, iar în surdină pot fi lăsate să cânte colinde. Cei mici apreciază cel mai tare decorațiunile, gustărelele dulci, micile scenete pe care le alcătuim cu figurine cu oameni de zăpadă, reni, Moș Crăciun.

Pregătește gustări irezistibile pentru cei mici

Copiii iubesc petrecerile și pentru că sunt ocazii în care părinții sunt mai îngăduitori și le permit să mănânce dulciurile care le plac. Nu rata ocazia de a-i impresiona pe cei mici cu figurine din turtă dulce (oameni de zăpadă, căsuțe, reni, spiriduși, fulgi de zăpadă), bomboane de pom, băuturi calde pe care să le poată savura alături de o felie de cozonac proaspăt.

De asemenea, un mod ingenios și festiv de a oferi copiilor gustările este de a le servi sub forma unui tort din dulciuri! Tortul poate fi alcătuit din orice tip de dulciuri, este etajat pe 3-4 nivele și decorat festiv, în funcție de tematica aleasă. Este o alternativă excelentă la clasicul tort, de calitatea căruia nu poți fi întotdeauna sigură. Dacă alegi, însă, tortul alcătuit din tipuri de dulciuri cât de cât sănătoase (sucuri de fructe, jeleuri din fructe confiate, prăjituri fără prea mult zahăr), atunci vei deține mai bine controlul asupra cantității de zahăr pe care copii o consumă. În plus, un astfel de tort este și mai prietenos pentru buget față de tortul clasic și se poate porționa mai bine.

Invită-l pe Moș Crăciun la petrecere

Cine a mai auzit de o petrecere de copii de Crăciun fără Moș Crăciun? Dacă până și la petrecerile corporate de sărbători îl întâlnim pe Moșul, atunci cu atât mai mult acesta ar trebui să fie nelipsit de la un eveniment de Crăciun dedicat copiilor.

Poți căuta pe internet ofertele celor de la Dizemanepe, pentru a te asigura că cei mici vor fi întru totul fermecați de „adevăratul Moș Crăciun”. Totul trebuie să fie perfect la Moșul, ca acesta să nu ridice suspiciuni în inimile celor mici. Moșul trebuie să fie blând, să aibă un costum foarte realist, să le vorbească cu căldură copiilor și să le ierte poznele pe care aceștia i le mărturisesc înainte de a primi cadouri. De asemenea, se cade ca Moșul să fie voios, să aibă simțul umorului și să se priceapă să facă atmosferă, încât chiar și cei mari să se simtă, pentru câteva momente, copii.

Pregătește jocuri pentru copii

Acum că ai pregătit deja cadrul, gustările, iar Moș Crăciun este pe drum, este momentul perfect să intre în scenă animatorii pentru copii. Animatorii pot veni costumați într-o multitudine de personaje potrivite perioadei -spiriduși, reni, oameni de zăpadă, crăciunițe, zâne. Aceștia cunosc foarte bine preferințele celor mici și au pregătite pentru ei jocuri antrenante, concursuri, baloane modelate și pictură pe față.

Asigură-te că există spațiu suficient în locația aleasă pentru ca animatorii să-și poată desfășura programul. De asemenea, ia în calcul să rezervi din timp personajele îndrăgite, pentru că, în perioada sărbătorilor, animatorii talentați primesc foarte multe solicitări.

Cu aceste sfaturi la îndemână suntem siguri că vei organiza o petrecere de neuitat pentru cei mici. Pregătește telefonul pentru a imortaliza momentele unice de la petrecere și bucură-te alături de prichindei de magia sărbătorilor!

În articolul

(P) Surprinde-i pe cei mici de sărbători, organizează o petrecere ca în povești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x