Patru MĂȘTI, același chip. Cum și-a surprins Carla's Dreams fanii

Publicat pe 21.10.2016 la 15:42 Actualizat pe 21.10.2016 la 15:57

Carla's Dreams le-a aratat masca fanilor.

Artiștii misterioși de la Carla's Dreams le-au arătat fanilor măștile cu care ei apar la emisiunile tv, dar și la concerte. Internauții au constat că desenul nu este deloc unul simplu de realizat, ci este mai degrabă o operă de artă.

Patru măști, același chip. Indiferent de modul în care aleg să urce pe scenă sau să participe la emisiunile tv, cei de la Carla's Dreams sunt niște artiști desăvârșiți. Își fac munca cu multă dăruire și implicare. Talent și profesionalism.

Fanii apreciază munca lor, tocmai de aceea unii dintre ei nici măcar nu mai pun preț pe identitatea artiștilor, ci pe muzica lor.

În plus, internauții au avut prilejul să vadă îndeaproape masca liderului Carla's Dreams și au văzut cât de greu se realizează.


"Este o artă adevărată și cred că toate semnele de pe față reflectă simbolostica caracterului tău. Forme geometrice care îți conferă rigiditate, bărbăție, perfecțiune, putere, iar picăturile și culorile aprinse reflectă lumea ta sensibilă, vie și sensibilă la frumos și iubire. Îți mulțumesc ceea ce faci!!!", așa sună unul dintre mesajele postate pe pagina de facebook a trupei.


"Deși supereroii nu vă sunt pe plac, totuși vă asemănati într-o oarecare măsură: la fel că ei vă ascundeți chipurile sub diferite măști iar atunci când masca este pusă ne aduceți eliberarea din multe probleme.

Cu mască sau fără masca, faceți lumea mai frumoasă! Cea mai mare putere a unui supererou este modestia! Felicitări, dragilor!", este unul dintre comentarii adresate artiștilor.

În articolul

Patru MĂȘTI, același chip. Cum și-a surprins Carla's Dreams fanii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x