Dan Negru a fost SCOS de la emisiunea NEXT STAR. Un cântăreț ÎI VA LUA LOCUL

Publicat pe 12.10.2016 la 12:41 Actualizat pe 12.10.2016 la 13:15

Schimbari la emisiunea Neaxt Star. Dan Negru va fi inlocuit.

În ediția de mâine, 13 octombrie, de la ora 20.30, a show-ului “Next Star”, Dan Negru nu va mai fi pe scenă în calitate de prezentator. Locul îi va fi luat de către Pepe.

În emisiunea de mâine, unul dintre copiii talentați care vin în acestă ediție la „Next Star” este Ecaterina, din Chișinău, care va prezenta un număr special cu… păpuși. “Este un moment artistic învățat de la mama, care l-a prezentat, la rândul ei, anul trecut, la „iUmor”, spune aceasta. Cum vor aprecia jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL momentul pregătit de Ecaterina telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

În aceeași ediție, vin copiii din Fanfara Rotaria, din Vaslui, care vor face o demonstrație alături de colegii lor suflători mai mari, dar și dansatorii de la X Style Kids, din Arad, care anul acesta au reprezentat cu brio România la Campionatul Mondial de Hip Hop de la Las Vegas. Impresionat de prestația lor, CRBL le va face invitația să fie alături de el, pe 21 noiembrie, la Sala Palatului, la ultima apariție pe scenă a trupei Simplu, Cum au primit cei zece dansatori invitația lui CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

La “Next Star”, în aceeași ediție, vor veni și “The Barman’s”, o trupă formată din două fete și un băiat care, în ritm de dans, vor pregăti cocktailuri nonalcoolice pe care le vor oferi celor patru jurați. Demonstrația lor îl va ridica de la masa juriului pe CRBL, care va încerca la rândul său să mânuiască asemenea barmanilor recipientele folosite de aceștia la prepararea băuturilor. Dacă va reuși, rămâne de văzut.

Cine sunt ceilalți concurenți ai serii și, bineînțeles, care dintre ei se va califica în marea finală a sezonului, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 13 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”, prezentată de Pepe... dar și de Dan Negru, care, doar pentru câteva clipe, îi va preda rolul de prezentator juratului.

În articolul

Dan Negru a fost SCOS de la emisiunea NEXT STAR. Un cântăreț ÎI VA LUA LOCUL

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
ANIMAŢIE. Un fost ofiţer SPP dezvăluie ce greşeli au făcut agenţii care au permis ca Robert Fico să fie împuşcat
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
O structură misterioasă de lângă Piramidele din Giza a nedumerit experții. Anomaliile detectate pot rescrie istoria
as.ro
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
În ce relații a rămas Vero Căliman cu Mirela Retegan, după ce a părăsit „Gașca Zurli”. „Fetița Zurli” a făcut noi mărturisiri: „Nu vreau să...”
DeParinti
Epuizarea maternă: simptome, cauze și recuperare
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x