Prajitură cu foi

Publicat pe 02.05.2012 la 18:44

Ingrediente:


17 linguri de lapte dulce
17 linguri de ulei
17 linguri de zahăr
3 ouă
1 lingură amoniac
făină



Crema:


1 l lapte
8 linguri făină
ou
unt

Mod de preparare:


Se fierbe 3/4 din lapte, iar restul de se omogenizează cu făina şi 10 linguri de zahăr.
Când laptele a dat în fiert, se adaugă făina şi zahărul, apoi oul bătut si se adaugă untul.
Se amestecă până se face o cremă.

Se frământă toate ingredientele pentru foiteaj.
Se fac 3 foi.
Se coace fiecare foaie şi se umple cu cremă.
Odată prăjitura unsă bine cu cremă, este gata de servit!

În articolul

Prajitură cu foi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Claudia Pătrășcanu sărbătorește ziua de naștere a fiului ei cel mare! Gabriel a împlinit 10 ani
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x