Mihai Bendeac se sărută PE GURĂ cu un BĂRBAT francez

Publicat pe 30.09.2016 la 14:39 Actualizat pe 30.09.2016 la 16:13

O scena ce te va lasa masca: Bendeac se va saruta cu un barbat.

În emisiunea „iUmor” ce va fi difuzată duminică, seara, de la ora 20.00, la Antena 1 veți avea parte numai de surprize... șocante.
Mihai Bendeac va fi vrăjit de Doina Teodoru, o concurenţă cu o faţă naivă şi angelică, dar care şochează prin curajul şi nonşalanţa cu care îi ia peste picior, în glumă desigur, pe cei trei membri ai juriului. Reacţia lor va fi una neaşteptată, iar Cheloo se va arăta cucerit de versatilitatea ei:

Fata asta avea faţă de maică sfioasă care şi-a pierdut rochiţa şi ne-a tăvălit pe toţi”.

Alte surprize de proporţii le vor oferi Iulian Barbu, alias „Piticul Porno”, care vine deghizat în stripper pe tricicletă, dar este imediat deconspirat de vigilenta Delia, care crede că momentul său va deveni viral pe internet, dar și Gabriela Popescu, autoarea cărţii „Tupeul rezolvă orice problemă” care îl va aduce pe Mihai Bendeac aproape de limita răbdării.

Adrian, un tânăr din Moldova, care-n opinia Deliei seamănă cu Chef Nicolai Tand, va reuși să impresionează cu spectacolul său de stand-up comedy chiar şi pe cel mai serios membru al juriului, Cheloo:

Eşti bun! Eşti un moldovean dezaxat. A făcut un umor pe gustul meu. Moldova a dat mereu acestei ţări valori”.

Și tot duminică telespectatorii pot urmări momentul lui Patrick, un francez talentat, actor de pantomimă, care face un număr extraordinar şi declanşează reacţii explozive juriului exigent.
Dragă Simona Halep, felicitări pentru victorie!”, îi va spune Cheloo, în timp ce Bendeac, respectând un obicei rusesc, îi va săruta mâna. Toată lumea va fi şocată însă să vadă cum Patrick îl sărută înapoi pe Mihai, dar de data aceasta pe gură, urmând obiceiul francezilor.

Nu ştiu ce extraterestru, ce animal, ce om ar mai putea să apară la iUmor ca să-l sărute pe Bendeac pe gură”, exclamă Cheloo surprins de cele întâmplate pe scena iUmor.

Toate acestea precum şi multe alte interpretări extrem de amuzante vor face deliciul telespectatorilor Antenei 1, duminică seara, de la ora 20.00, când se va difuza prima ediție din proaspătul sezon al emisiunii „iUmor”.

În articolul

Mihai Bendeac se sărută PE GURĂ cu un BĂRBAT francez

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
O tânără a rămas „traumatizată” după ce a aflat secretul iubitului ei. Ce ascundea bărbatul cu care se întâlnea de câteva luni
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: „Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x