Prodanca & Reghe
Publicat pe 12.04.2012 la 14:21 Actualizat pe 25.04.2012 la 15:59
Anamaria Prodan Reghecampf este o sumă de paradoxuri şi coincidenţe fericite - o fiinţă care emană feminitate şi care a reuşit într-un domeniu exclusiv masculin.
Fiica Ionelei Prodan, Anamaria Prodan este în acelaşi timp soţie de fotbalist, mamă a trei copii, este cel mai sexy Agent Fifa, are domiciliul oficial în L. A. (Las Vegas)- dar locuieşte temporar în România şi este una dintre cele mai apreciate apariţii din revistele masculine.
A aparut parcă “de nicăieri” în 2005 într-un pictorial incendiar pentru o revistă de bărbaţi, s-a inventat pe o piaţă suprasaturată de vedete efemere, reuşind să câştige un capital de imagine după care alţii doar tânjeau. A devenit un invitat permanent de la ştiri mondene la emisiuni tip reality, dar şi o prezenţă “obligatorie” în emisiunile de sport în care, înaintea ei, femeile erau doar accesorii sexy.
Obişnuită de tânără cu “la dolce vita” în varianta autohtonă, Aneimaria nu i-a fost greu atunci când a ajuns în lumina reflectoarelor.
Sportul a ajutat-o pe Anamaria nu doar în viaţa profesională ci şi în cea personală - mamă a doi copii din căsătoria cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, şi-a găsit “jumătatea eternă” în persoana lui Laurenţiu Reghecampf, fosta glorie a fotbalului european. Cu o “casă plină de copii”, aşa cum îi place ei să spună, Anamaria duce o viaţă împlinită dar şi agitată în acelaşi timp, pentru că job-ul de acasă îi dă de foarte puţine ori pauză.
Educaţia primită de la mama sa, este un model de urmat chiar şi astăzi. Cu o francheţe pe care puţine vedete o afşează, ea recunoaşte mereu că “o mamă bună este cea care ştie să îşi alinte copiii, dar sa îi şi pedepsească atunci când aceştia greşesc”.
Banii se fac greu, însa ea ştie că un cont gras în bancă este susţinut din mai multe afaceri- impresar internaţional recunoscut FIFA, patron de patiserie de lux şi administrator al unei afaceri cu pământ ecologic, lucruri care îi oferă posibilitatea de a-şi permite în orice moment achiziţia ultimului bolid luxos sau a unei proprietăţi într-o destinaţie exotică.
Echilibrată, cu o familie frumoasă şi o carieră de succes, un bărbat dorit de multe femei dar poposit în braţele sale, cu conturi pline şi o listă impresionantă de prieteni, Anamaria Prodan este dovada că visul american se poate împlini şi pe pământ românesc.
A terminat Liceul de Filologie - istorie Zoia Kosmodemianskaia, secţia filologie.
A urmat cursurile Facultăţii de Drept şi Relaţii Internaţionale.
A făcut 15 ani de pian.
A devenit Agent Fifa (legitimaţia nr. 64 figurând pe lista agenţilor FIFA cu numele actual al sotului: Anamaria Reghecampf).
În 2008 a fost numită Preşedinte la FC Buftea, fiind singura femeie care conduce destinul unei echipe din liga II-a.
În 2009 a trecut la gruparea F.C. Snagov în funcţia de Preşedinte Executiv, funcţie pe care o deţine şi astăzi.
A fi preşedinte de club nu este uşor, fiind o funcţie foarte importantă pentru care trebuie să muncească continuu pentru a dovedi ca o merită.
Are două fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu- Sarah şi Rebecca. S-a recăsătorit cu fotbalistul Laurenţiu Aurelian Reghecampf pe 14 iunie 2008 în Las Vegas după o relaţie începută în urmă cu 13 ani şi neterminată. Anamaria spune că dacă laşi lucruri făcute pe jumătate în viaţă, eşti obligat la un moment dat să te întorci şi să le duci la bun sfârşit şi asta doar dacă ai conştiinţă! Aşa s-a întâmplat şi cu ei. Au avut o relaţie frumoasă bazată pe iubire şi respect pe care nu au dus-o la bun sfârşit, iar viaţa i-a adus din nou împreună după 13 ani în care nu se mai văzuseră şi nu-şi mai vorbiseră deloc.
Pe 31 august 2008 s-a născut băieţelul lor, Laurenţiu Junior. Luca, băieţelul din prima căsătorie a lui Laurenţiu locuieşte în Germania alături de mama lui.
Temperamentală şi inteligentă ea încearcă să vegheze asupra carierei fotbaliştilor pe care îi impresariază, să le găsească cele mai rentabile contracte şi să le promoveze o imagine demnă de invidiat.
Laurenţiu Aurelian Reghecampf, s-a născut pe 19 septembrie 1975 în Târgovişte.
Ca fotbalist, a jucat printre altele pentru Steaua Bucureşti şi reprezentativa României. După retragerea din activitatea de jucător, şi-a început cariera de antrenor.
A debutat ca fotbalist la echipa Chindia Târgovişte, din oraşul său natal.
În 1996 a ajuns la Steaua Bucureşti, pentru care a evoluat până în 2000, cu o întrerupere de un sezon când a fost împrumutat echipei bulgare Litex Loveci.
În 2000 a ajuns în Germania, la FC Energie Cottbus.
În iarna sezonului 2004–2005 a plecat la rivala din 2. Bundesliga, Alemannia Aachen, pe care i-a ajutat să promoveze în Bundesliga 1 în sezonul 2005–2006.
Pe data de 20 decembrie 2006 a înscris împotriva lui FC Bayern München două goluri şi a ajuns cu echipa în sferturile de finală ale DFB-Pokal.
În sezonul 2006–2007, în Bundesliga 1, a fost, cu 32 de jocuri, unul dintre cei mai importanţi jucători ai Alemanniei (pentru care a înscris şapte goluri), echipă la care a fost căpitan.
Până la sfârşitul sezonului 2006–2007 în Bundesliga 1 a jucat în 118 jocuri (marcând 13 goluri), iar în 2. Bundesliga a jucat 86 jocuri (marcând 17 goluri).
Sezonul 2007–2008 nu a mers pentru el aşa bine, acesta fiind unul din motivele pentru care noul antrenor Jürgen Seeberger a decis să nu-l mai folosească. După o tentativă nereuşită de a se transfera la 1. FC Köln (în ciuda refuzului clubului său de atunci, Alemannia Aachen), Reghecampf a reuşit la 3 iunie 2008 să semneze pentru 1. FC Kaiserslautern un contract valabil până în 2010.
De-a lungul carierei a mai jucat de cinci ori pentru echipa naţională de fotbal a României.
A debutat ca antrenor principal la divizionara secundă FC Snagov, în 2009.
La finalul sezonului 2009-2010 a preluat conducerea echipei FC Universitatea Craiova, înlocuindu-l pe olandezul Mark Wotte, suspendat de patronul clubului.
A ajutat echipa să se salveze de la retrogradarea din Liga I, dar nu a primit oferta de a continua şi în vara anului 2010 a acceptat propunerea de a pregăti pe FC Gloria Bistriţa.
În 2011 a revenit la FC Snagov, dar nu a putut refuza nici a doua oară oferta Universităţii Craiova, echipă pe care a preluat-o din nou cu obiectivul clar de evitare a retrogradării.
Momentan este tehnicianul formaţiei Concordia Chiajna.