Record de audiență! „Fructul oprit”, lider absolut de audiență pe toate segmentele de public

Publicat pe 29.11.2018 la 12:29 Actualizat pe 29.11.2018 la 13:24

Numeroase surprize, momente emoționante și răsturnări de situație, le-a adus episodul 14 din noul sezon „Fructul oprit”, aseară, telespectatorilor Antenei 1. Mărturisiri importante au fost făcute, care vor schimba radical cursul vieții protagoniștilor. Sonia și Ioan au descoperit că sunt frați și au avut prima discuție, în această ipostază, alături de tatăl lor – Marius Cristescu și, astfel, i-au putut descoperi povestea de viață.

Miercuri seara, serialul a fost lider de audiență, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, la nivelul întregului public din mediul urban, dar și la nivel național, înregistrând totodată record de audienţă pe publicul comercial.

„Fructul oprit” le-a oferit telespectatorilor, miercuri seara, un nou episod încărcat cu numeroase surprize și a clasat Antena 1 pe primul loc în clasamentul televiziunilor. În intervalul 20.00 – 23:04, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a înregistrat o cotă de piață de 23.5 % și un rating mediu de 8.2 procente, în timp ce pe poziția secundă s-a aflat principalul competitor, Pro TV, cu o cotă de piață de 17.8 %și un rating mediu de 6.2 procente, iar cea de-a treia poziție a fost ocupată de Kanal D, care a obținut o cotă de piață de 8% și un rating mediu de 2.8 procente.

Și la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider în Prime Time (intervalul 19.00-23.00), cu o audiență medie de 8.7 puncte de rating și 17.9% cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea. În Prime Time, Antena 1 a fost lider de audiență și la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, înregistrând o audiență medie de 7.6 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, iar pe poziția a doua s-a aflat Pro Tv, cu 7.1 puncte de rating și 20.6% cotă de piață.

În ceea ce privește publicul din mediul urban, în intervalul 20.00-23.04, Antena 1 a fost de asemenea pe primul loc, înregistrând o cotă de piață de 16 % și un rating mediu de 7.2 procente, iar pe poziția a doua s-a aflat Pro TV, cu o cotă de piață de13.9 % și un rating mediu de 6.3 procente.

La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență pe intervalul difuzării serialului “Fructul oprit”, obținând o cotă de piață de 17.1 % și un rating mediu de 8.2 procente, iar locul al doilea a fost ocupat de Pro TV, care a avut o cotă medie de piață de 14.9 % și un rating mediu de 7.1 procente.

În minutul de aur (21:19), peste 1.7 milioane de telespectatori, la nivel national, au ales să urmărească serialul de la Antena 1.

Emoție, iubire și numeroase momente neașteptate! Episodul cu numărul 14 al noului sezon „Fructul oprit” a adus publicului o serie de surprize. De o mare dezvăluire au avut parte Marius Cristescu (Bogdan Stanoevici), Ioan (Vlad Gherman) și Sonia (Michaela Prosan). Cei trei s-au întâlnit pentru prima dată în ipostaza tată, fiu și fiică. Cristescu le-a dezvăluit acestora povestea lui de viață și le-a explicat motivele care l-au determinat să se răzbune pe familia Caragea și pe apropiații ei.

Din păcate, Traian, Dan și Tudor nu au considerat că pot să fiu și eu fericit și mi-au înscenat un dosar. Am intrat la pușcărie. Știam prea multe despre ei, știam prea multe despre felul în care și-au făcut averile și îi deranjam. Și am stat opt ani de zile în pușcărie degeaba. Am pierdut tot, mi-am pierdut până și dreptul la fericire. Mi-am pierdut părinții. Nici la înmormântarea lor nu m-au lăsat să mă duc”, este confesiunea pe care le-a făcut-o el celor doi. “Și ai ieșit să te răzbuni pe noi, care suntem nevinovați…”, a concluzionat Ioan.

Ana Caragea (Cristina Ciobănașu) a descoperit că bărbatul care i-a omorât tatăl este noul ei vecin. Ea și Dan Lăzărescu (Doru Ana) au vorbit despre tragicul eveniment, care a avut loc în urmă cu aproape șase ani.

“Poate că e greu să înțelegi, dar niciodată nu am vrut să-l omor pe Tudor. Noi am fost ca frații, am trecut prin atâtea lucruri împreună, am împărțit o bucată de pâine, am făcut avere împreună. Tudor a fost fratele meu”, i-a mărturisit el.

Una dintre surprizele serii a fost momentul emoționat dintre Ioan și Ana. Cei doi au avut parte de prima lor noapte de dragoste. “Ana, te iubesc!”, i-a recunoscut el Anei, iar răspunsul ei nu a întârziat să apară: “Și eu te iubesc!”.

Serialul le pregătește în continuare numeroase surprize telespectatorilor. Noul sezon “Fructul oprit” se vede, miercurea, de la ora 20.00, la Antena 1.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 28 noiembrie 2018

În articolul

Record de audiență! „Fructul oprit”, lider absolut de audiență pe toate segmentele de public

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x