Revelion 2019 - Unde poți admira cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume

Publicat pe 01.10.2018 la 10:03 Actualizat pe 18.11.2019 la 20:06

Noaptea dintre ani este un prilej nemaipomenit pentru ca pirotehniștii din toată lumea să se ia la întrecere, desenand pe cer cele mai spectaculoase focuri de artificii.

Noaptea dintre ani este un prilej nemaipomenit pentru ca pirotehniștii din toată lumea să se ia la întrecere, desenand pe cer cele mai spectaculoase focuri de artificii. Colorate, mari și zgomotoase, artificiile sunt atracția principală al oricărui Revelion și motivul pentru care milioane de oameni așteaptă cu nerăbdare ora zero a noului an. Unele locuri de pe planetă pun mare preț pe organizarea jocurilor de lumini și, de la un an la altul, îmbunătățesc și își pun la bătaie imaginația pentru a crea pe cer adevărate spectacole.

Dacă și tu ești pasionat de artificii și vrei să iei parte de acest Revelion la un show pe care să nu îl uiți prea curând, am pregătit pentru tine o lista cele mai bune destinații din lume care îți vor lua ochii și te vor face să exclami din suflet “Wow!” la numărătoarea inversă dintre ani. Iată care sunt acestea.

Revelion în Dubai

Dubaiul este centrul mondial al opulenței, iar noaptea dintre ani este o ocazie perfectă pentru arabi să își etaleze bogăția, transformată, de această dată, într-un spectacol de lumini pe cer. Un Revelion în Dubai te va lăsa cu amintiri deosebite, iar momentul de la miezul nopții, cel mai probabil, nu îl vei putea uita niciodată. Vei petrece câteva zile de poveste în orașul care s-a ridicat din propria cenușă, iar astăzi este un adevărat etalon al luxului. Te așteaptă acolo magazine care îți vor lua ochii, restaurante selecte și hoteluri impunătoare.

Revelion în Madeira

În 2006, Madeira a intrat în Cartea Recordurilor cu cel mai impresionant foc de artificii oferit vreodată omenirii, iar de atunci a atras, în fiecare an, pasionați de spectacole cu lumini în noaptea de Revelion. Dacă te gândești să ajungi acolo, îți recomandăm să optezi pentru varianta unui vas de croazieră, de la bordul căruia vei putea admira în toată splendoarea sa minunatul foc de artificii. Mai mult decât atât, vei fi impresionat de vasele de croazieră de lux acostate în portul Funchal, dar și de temperaturile foarte prietenoase din luna decembrie.

Revelion la Paris

Cum ar fi să alegi cel mai romantic oraș din lume pentru petrecerea de Revelion și să primești ca bonus și un spectacol unic de artificii la miezul nopții? Pentru că francezii, pe lângă bucătăria lor delicioasă și eleganța cu care se îmbracă în orice ocazie, mai au talent și la a organiza evenimente care să îi lase pe toți cu gura căscată, cum este și cazul spectacolului cu artificii de Revelion. Poți merge mai departe și poți opta pentru o vedere perfectă a acestuia dintr-o ambarcațiune pe Sena, unde poți ciocni, sub luminile puternice, un pahar din cea mai bună șampanie din câte ai băut vreodată.

Revelion în Londra

Capitala Marii Britanii va pregăti și în acest an artificii cum rar mai întâlnești pe bătrânul continent. Spectacolul va fi vizibil în toată splendoarea lui de la înălțime, așa că îți recomandăm să alegi unul din barurile de la ultimul etaj al unui bloc turn. Palatul Parlamentului, Big Ben sau London Eye vor completa peisajul incredibil de frumos al unui show de artificii organizat până la ultimul detaliu.

Oferă-ți un Revelion special anul acesta și alege una din destinațiile sugerate mai sus, ca să pășești în 2019 cu un zâmbet larg pe chip!

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Revelion 2019 - Unde poți admira cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x