Ritual de LUNĂ PLINĂ pentru eliberarea de TRECUT

Publicat pe 16.09.2016 la 11:28 Actualizat pe 16.09.2016 la 11:36

Perioada cu luna plina este o buna ocazie pentru noi sa ne debarasam de trecut, pentru a putea merge spre viitor mai ”usurati”. Iata un ritual ce te poate ajuta.

foto: hepta.ro

În nopțile cu lună plină șamanii practică o serie de ritualuri cu scopul de a îi ajuta în procesul de curățare. Curățarea de trecut. Îți propunem un astfel de ritual care să te facă să te rupi de trecut și de toate acele lucruri care te încarcă cu energie negativă.

O să ai nevoie de: lumănâri, hârtie și pix, 2 boluri, apă, prosop, tămâie/bețișoare parfumate, muzică de relaxare, petale de flori.


Poartă haine albe. Albul te susține să atragi mai multă energie de la lună. Curață locul cu o rugăciune, binecuvântare, mantră prin care să inviți alături de tine ghizii, îngerii, maeștri, spiritele naturii etc.

Curăță-ți câmpul energetic.
Dacă ești afară sub lumina lunii, închide ochii și respiră profund lăsându-te spălată de lumina argintie a lunii.

Dacă ești în interior inchide ochii, respiră ușor și imaginează-te sub o cascadă cu apă argintie, care te spală și te curăță de gânduri, energii negative și orice nu îți mai este de folos.

Crează un spațiu sacru cu lumânări, flori, cristale, mandale, tămâie sau bețișoare parfumate și alte obiecte sacre. Pune pe fundal muzică de relaxare. Fă acest lucru dintr-un spațiu de iubire.

Pune apă în unul dintre boluri și niște petale de flori. Pregătește lângă tine o lumânare, prosopul și celălalt bol gol. Inchide ochii și repiră conectat in abdomen.

Ia coala de hârtie și scrie care sunt lucrurile/ relațiile/ situațiile/ credințele limitative/ dramele/ legături toxice/ adicții alimentare etc la care vrei să renunți, care nu îți mai servesc. Când ai terminat poți pune data și te poți semna. Citeste cu voce tare ce ai scris pe hârtie. Setează-ți intenția să renunti la toate astea.

După ce ai terminat de citit, spune cu voce tare: ”Acum le dau voie să plece și PLEACĂ!”.

Lasă un colț al hârtiei să se aprindă la focul lumânării, apoi pune hârtia în bolul gol. Te poți uita cum ard toate lucrurile negative la care ai renunțat. În bolul cu apă îți vei spăla mâinile, ca simbol de curățare de vechi.

Închide ochii și stai in liniște, respirând ușor pentru câteva minute.
Cu ochii închiși imaginează-ți cum ar fi viața ta în armonie, binecuvântare, frumusețe, înțelepciune, abundență. Imaginează-ți cum ar fi dacă ai avea o baghetă magică.

Întreabă-te ce calitate sau calități ai nevoie să dezvolți pentru a face acest vis posibil si lasă intuiția să îți ofere răspunsuri. După ce ai primi răspunsul poți deschide ochii și poți scrie pe o coala de hârtie.

Cu mâinile la piept mulțumește Lunii Pline
pentru energia ei, pentru puterea pe care o aduce și pentru această oportunitate de a crea și a renunța la ce nu îți mai servește. Pune hârtia cu rândurile scrise aproape de geam pentru a fi inundate de lumina lunii.

Sursa: inimadivina.com

În articolul

Ritual de LUNĂ PLINĂ pentru eliberarea de TRECUT

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x