Sandra Stoicescu, apel către români: ”Ajutaţi familia Lilianei!”

Publicat pe 18.12.2019 la 12:16 Actualizat pe 18.12.2019 la 12:19

O nouă poveste emoţionantă a fost adusă în faţa telespectatorilor aseară, în cea mai nouă ediţie a seriei zilnice ”Ajut eu!”, de la Antena 1.

O nouă poveste emoţionantă a fost adusă în faţa telespectatorilor aseară, în cea mai nouă ediţie a seriei zilnice ”Ajut eu!”, de la Antena 1.

Astăzi vă propun un caz din care, din nou, avem cu toţii de învăţat. Când viaţa îţi dă brânci, tu trebuie să te ridici, parcă mai puternic decât înainte!”, a povestit Sandra, aducând în platoul ”Ajut eu!” familia Lilianei, o femeie ce îşi creşte singură cele trei fete, într-o tabără defavorizată din Gura Humorului.

Mamă şi tată pentru cele trei fete, Liliana munceşte zi lumină – dimineaţa e femeie de serviciu la şcoală, iar seara face curat în gospodăriile oamenilor din zonă. Ar face orice doar ca fetele să nu simtă frigul, foamea, sărăcia şi neputinţa ei. Din puţinii, mult prea puţinii bani pe care îi câştigă, a început deja să ridice o casă, după ce locuinţa socială în care stăteau a ars în urmă cu mai bine de doi ani. Are terenul, are proiectul, şi chiar dacă banii s-au terminat, nu s-au terminat şi speranţele. Liliana are nevoie de materiale de construcţii pentru a le putea asigura fetelor sale un acoperiş deasupra capului.

O să te muţi! Deja e ambiţia noastră, a tuturor care suntem lângă tine şi ne uităm acum la televizor!”, i-a spus Sandra, făcând un apel la toţi cei care pot să o ajute pe Liliana, să intre pe platforma www.ajuteu.ro şi să îşi ofere sprijinul.

În articolul

Sandra Stoicescu, apel către români: ”Ajutaţi familia Lilianei!”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x