Scapa de dependenta de cola in 28 de zile!

Publicat pe 27.09.2010 la 20:22 Actualizat pe 27.09.2010 la 21:12

Cola da dependenta usor, din cauza cafeinei din continut si a siropului de porumb, bogat in fructoza. Aceasta bautura este un pericol pentru sanatate si silueta. Scapa de ea in 28 de zile, urmand planul doctorului Oz si a colegului sau, dr Roizen.
1. Orice detoxifiere are loc treptat, altfel risti sa ai o recadere. In prima saptamana, treci de la cola normala la cea dietetica. In plus, introdu in alimentatie mancare cu L-glutamina, cum ar fi oua, fasole si peste. L-glutamina este o substanta care iti inhiba nevoia de zahar si dulce.
2.Acum este momentul sa scapi de toate bauturile care contin cafeina. Atentie! Consumatorii de cafeina se plang deseori ca atunci cand renunta la ea, se pomenesc cu dureri de cap ingrozitoare. Deci asteapta-te la nevralgii, de care poti scapa usor cu ibuprofen si pe care le poti previne consumand alimente bogate in vitamina B, precum spanac si cereale integrale.
3. Redu consumul de Cola la jumatate - daca obisnuiai sa bei 1 l de Cola pe zi, de acum inainte va trebui sa iti cumperi doar sticle de 0,5l. Sau poti sa bei tot un litru, inlocuind cealalta jumatate cu apa minerala cu fructe, sau si mai bine cu cocos - un fruct cu putine calorii si mult potasiu.
4. A patra saptamana de detoxifiere, si ultima din program, presupune renuntarea completa la Coca-Cola. Iti este interzis sa bei macar un pahar de Cola fara zahar, dietetica sau fara cafeina! Aduna banii pe care i-ai fi dat pe suc si rasfata-te cu o masa sanatoasa si gustoasa la un local din apropiere. SFAT: de cate ori vei simti ca nu mai poti rezista si trebuie sa iti cumperi o sticla de Cola, aduna-te, mesteca guma pentru a-ti potoli pofta sau distrage-ti atentia de la aceasta manie cu o plimbare prin parc, flotari sau curatenie in casa.
Urmareste "Dr Oz", de luni pana vineri, ora 22.00, numai pe Euforia TV.
sursa : doctoroz.com
sursa foto: health.ninemsn.com
În articolul

Scapa de dependenta de cola in 28 de zile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x