Semnificațiile florilor în funcție de culori

Publicat pe 07.03.2018 la 11:08 Actualizat pe 07.03.2018 la 11:14

Află, în continuare, ce semnifică unele dintre cele mai întâlnite culori, în relație cu florile.

Ziua Internațională a Femeii reprezintă o ocazie excelentă ca să le oferi flori buchete spectaculoase de flori doamnelor și domnișoarelor din viața ta. Chiar dacă mai sunt destul zile până pe 8 martie, nu strică să te pregătești din timp pentru Ziua Femeii de anul acesta. De fapt, nu doar Ziua Femeii este despre flori, ci întreaga lună martie. În martie, toată lumea vorbește despre flori de Ziua Mamei, flori de Mărțișor sau flori de Ziua Femeii. Florile sunt cel mai simplu instrument la care poți să apelezi dacă vrei să-i spui unei femei că o iubești, că îți pare rău, că ești alături de ea sau să-i arăți că vrei să o impresionezi.

Una dintre cele mai simple modalități prin care să te pregătești pentru buchetele pe care le vei oferi în martie este să te documentezi cât mai bine despre flori. Dacă vrei ca tot procesul de documentare să decurgă foarte rapid, nu te apuca să înveți nenumărate informații despre flori, ci alege o variantă mult mai ușoară, care constă în înțelegerea semnificației culorilor. Află, în continuare, ce semnifică unele dintre cele mai întâlnite culori, în relație cu florile.

Florile roșii transmit pasiune

Tradițional, culoarea roșie este asociată cu pasiunea, dragostea și romantismul. Iar florile care se potrivesc cel mai bine cu culoarea roșie sunt, fără îndoială, trandafirii. Florile roșii evidențiază și putere, înflăcărare și durere. Dăruiește un buchet de flori roșii dacă vrei să-i transmiți partenerei tale de viață că o ai niște sentimente extrem de puternice față de ea.

Florile albe sunt vestitorii purității

Oricine se uită la o floare albă vede puritate, acceptare, liniște, gingășie, curățenie și un nou început. Ghioceii sunt florile lunii martie care transmit cel mai bine semnificațiile albului. De asemenea, primăvara este anotimpul care se potrivește perfect cu florile albe. Totodată, datorită semnificațiilor albului, florile albe sunt ideale pentru buchetele de nuntă sau de cununie, deoarece transmit încredere și loialitate.

Florile galbene emană energie

Nicio culoare nu emană energie mai bine decât galbenul. De asemenea, galbenul este una dintre cele mai întâlnite culori în natură. Culoarea galbenă poate fi asociată foarte ușor cu stelele și, mai precis, cu Soarele. Un buchet sau un aranjament floral care conține flori galbene transmite destinatarului căldură și optimism.

Florile portocalii arată dorință

Dacă galbenul este culoarea energiei și a optimismului, portocaliul semnifică dorință, entuziasm și ardoare. Mai mult, portocaliul este dovada pură că oportunitățile sunt nelimitate. Totodată, o floare portocalie transmite bucurie și confort.

Sursa foto: pixabay.com

În articolul

Semnificațiile florilor în funcție de culori

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x