Șerban Copoț a câștigat 15.000 de euro, dar... i-a DONAT unui caz umanitar

Publicat pe 26.12.2016 la 14:48 Actualizat pe 26.12.2016 la 14:59

Cantaretul a castigat o suma consistenta de bani, pe care i-a donat celor mai putin norocosi.

Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, a devenit mai bogat cu 15.000 de euro. Însă, banii câștigați nu au rămas în contul lui. Asta pentru că el i-a donat unui caz umanitar de care se ocupă Fundația Mereu Aproape.

Șerban Copoț a câștigat cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare spectaculoasă în Mr. Grinch, pe care îl consideră “cel mai tare personaj” pe care l-a avut vreodată în show-ul transformărilor. Iar această victorie a fost răsplătită cu un cec în valoare de 15.000 de euro.

Mă bucur nespus că am câștigat acest sezon “Te cunosc de undeva!”. Ca niciodată, mi-am dorit foarte mult asta. Poate pentru că era vorba de cel de-al zecelea sezon, dar și pentru toată evoluția mea din acest show, de-a lungul celor trei sezoane la care am participat. Când am văzut că și colegii mei au apreciat evoluția mea, m-am bucurat și mai tare. Întreg momentul meu din finală și câștigarea celui de-al zecelea sezon au fost pentru mine un frumos cadou de Crăciun”, spune Șerban Copoț.

Pe locurile următoare s-au aflat, în ordine: Adina Răducan, mezina show-ului, care a imitat-o pe Beyonce, Lucian Ionescu, “revelația sezonului”, cu o transformare în Michael Jackson și, la egalitate de puncte, duetul Maria Buză și Pepe (Marc Antony și Alexander Delgado) și Nico (Jennifer Lopez). Punctele pentru transformările speciale ale celor cinci finaliști au fost oferite atât de jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan, cât și de colegii lor nefinaliști, Amna, Misha, Dima Trofim și Dorian Popa.

În articolul

Șerban Copoț a câștigat 15.000 de euro, dar... i-a DONAT unui caz umanitar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x