Sonia trece prin clipe de groază: “Sunt convinsă că Adrian mă urmărește!”. Au mai rămas 8 episoade din ”Frucrtul Oprit”

Publicat pe 01.05.2019 la 16:11 Actualizat pe 01.05.2019 la 16:14

“Fructul oprit” continuă, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, cu dezvăluiri importante, întâmplări neașteptate și suspans. În episodul 33 din sezonul 2 al serialului, Sonia este convinsă că Adrian o urmărește, iar procurorul revine în casa Caragea pentru a-și continua ancheta în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă, dar și pentru a afla ce s-a întâmplat cu Adrian.

“Sunt convinsă că Adrian mă urmărește! Nu am o bănuială, am o certitudine. Am văzut un bărbat într-un hanorac negru care … “, este mărturisirea pe care Sonia (Michaela Prosan) i-o face lui Cami (Ana Crețu). “El și așa avea niște probleme, îți dai seama acum! E bolnav, rănit, turbat, gelos, se simte trădat … Mi-e frică de nu mai pot, Cami!”, îi spune ea. Ce o face pe Sonia să trăiască clipe de panică, diseară, de la ora 20.00, într-un nou episod „Fructul oprit”.

Procurorul (Rodica Lazăr) revine în casa Caragea pentru a le comunica membrilor familiei noutățile din ancheta desfășurată în cazul conflictului încheiat cu focuri de armă. Cu acest prilej, se anunță un alt suspect. „Dumneavoastră, știți că mai era cineva care mergea prin curte disperat după răzbunare? Era …”, despre cine este vorba, astăzi, în episodul 33 din sezonul 2. În plus, Sonia trebuie să dea explicații pentru absența lui Adrian (Bogdan Albulescu).

În timp ce toți se întreabă unde este și se gândesc dacă mai trăiește sau nu, Adrian apelează la ajutorul unei persoane. “Scuze că te-am sunat, nu aveam pe nimeni de încredere! (…) M-am lovit foarte tare la cap și am fugit în pădure”, povestește el. Ce are Adrian de gând să facă, astăzi, în continuarea “Fructul oprit”, la Antena 1.

Petru (Bogdan Iancu) este hotărât să meargă mai departe cu planurile de nuntă. “Avem o oarecare experiență, crede-ne când îți spunem că te grăbești!”, încearcă să-l sfătuiască Ioan (Vlad Gherman) și Alex (Petru Păun). Sonia surprinde o discuție importantă pe care o poartă Bihter și încearcă să-l avertizeze pe Petru. “Fii atentă la ce spui!”, este reacția tânărului. “Fii atent să nu te facă!”, îi spune Sonia, mai multe telespectatorii putând să afle urmărind episodul din această seară.

Au mai rămas 8 episoade “Fructul oprit”, care pot fi urmărite miercurea de la 20.00 la Antena 1.

În articolul

Sonia trece prin clipe de groază: “Sunt convinsă că Adrian mă urmărește!”. Au mai rămas 8 episoade din ”Frucrtul Oprit”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x