Suvlakia cu sos tzatziki
Publicat pe 23.03.2012 la 15:33 Actualizat pe 23.03.2012 la 15:35
1kg carne de porc - cotlet şii fleică
2 ardei roşii
2 ardei galbeni
2 cepe
Marinată
1 pahar vin alb
1/3 pahar ulei
1 ceapă tocată
2 linguriţe oregano
1 linguriţă boia
Sos tzatziki
1 castravete
150 g iaurt grecesc
2 linuri ulei de măsline
1 căţel de usturoi
1 linguriţă oţet
Se taie carnea cubuleţe potrivite pentru frigărui.
Cubuleţele se pun la macerat cu o ceaapă tocată mărunt, boia roşie, rozmarin şi cimbru, vin alb şi ulei de măsline.
Se lasă la macerat 2 ore.
Când e gata se alternează pe o frigăruie bucăţi de carne cu bucăţi de legume.
Se frig pe grătar.
Se servesc alături de sos tzatziki.