Tatar aşĭ

Publicat pe 23.04.2012 la 18:20

Aluatul:


6 ouă
1 liguriţă sare
1 pahar apă

Umplutura:

1 kg carne tocată
2 cepe
1 linguriţă sare
1/2 linguriţă piper
250 ml ulei
300 g iaurt
1 căpăţână de usturoi

Mod de preparare:

Aluatul se frământă din ingredientele mai sus menţionate, se porţionează în bile egale.
Se întind până se obţin foi cam de 2 mm.
Foaia se va tăia în pătrăţele de 3-4 cm ( lungimea laturii); în centrul putruţelului se pune umplutura, se va îndoi şi se vor lipi unul peste altul colţurile opuse.
Aceşti “colţunaşi “ se vor fierbe în apă, după care se scot într-un vas.
Se va încinge bine uleiul şi se va pune peste paste.
Se serveste cu o cremă-pastă obţinută din iaurt cu usturoi pisat.

În articolul

Tatar aşĭ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Rezultate parţiale alegeri prezidenţiale. Elena Lasconi măreşte diferenţa faţă de Marcel Ciolacu, care a căzut pe locul 3. Georgescu, pe primul loc
a1.ro
De ce Carmen Iohannis nu a votat alături de soțul său, Klaus Iohannis, la prezidențiale. Unde a fost Prima doamnă
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
Soţia kosovarului Vedat Muriqi arată fabulos! Edibe este femeia care îl calmează după gesturile golăneşti de pe terenurile de fotbal
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Cine este Călin Georgescu, candidat independent la Alegerile Prezidențiale 2024. Toate informațiile despre cariera și familia lui
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x