Ștefan Bănică pregătește o toamnă rock’n’roll. Juratul de la X Factor, turneu național în 8 orașe

Publicat pe 20.09.2016 la 10:39 Actualizat pe 20.09.2016 la 11:03

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Un concert incendiar cu Stefan Banica și invitații săi! Juratul de la X Factor îți pregătește o toamnă pe ritmuri de rock'n'roll.

Ștefan Bănică susține în luna noiembrie un turneu național în 8 orașe din țară. Un concert incendiar cu Stefan Banica și invitații săi! Juratul de la X Factor îți pregătește o toamnă pe ritmuri de rock'n'roll.

În cadrul turneului național, veți descoperi atmosfera unică a unui show inconfundabil, marca Ștefan Bănică. Multa emoție, energie si bucurie! Vor putea fi ascultate live hiturile artistului, asteptate de public de fiecare data, dar și noile sale cântece, lansate recent, cum ar fi "Când nu vezi”, “Gură, taci!” sau cea mai noua colaborare a juratului de la X Factor alături de Cabron, hitul "La masa mea".

Turneul se desfășoară după cum urmează:

Toate concertele încep la ora 19:30. Biletele se gasesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol și online pe: vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, eventim.ro.

Pentru orice artist, contactul cu publicul este cel mai important. Mi se pare cea mai frumoasă parte din meseria asta. Turneele ne dau ocazia de a ne întâlni cu cei care iubesc muzica noastră, iar fiecare show este unic și irepetabil.

Energia pe care o primești de la public, în concertele live, nu o simți niciodată atunci când înregistrezi o piesă în studio. Cântecul, pe scenă, capătă o altă valoare.

Printre piesele pe care toata lumea așteaptă să le audă în concerte, vor fi și unele noi, care vor apărea la începutul anului viitor pe un nou album. De asemenea, în fiecare oraș al turneului vom afla, alături de Cabron, „Cine stă la masa mea”. Și, evident, până la urmă o s-o facem lată încă o dată!

De abia aștept să mă întâlnesc cu publicul meu de la Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Reșița, Craiova, Constanța, Galați, Bacău, Brașov!” – a declarat Ștefan Bănică.

Actor, compozitor, interpret, regizor, moderator tv, cu o carieră de peste 25 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai complecși și iubiți artiști din România. A lansat până în prezent 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare, premiate cu 5 Discuri de aur și 2 de platină. Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru, nenumărate premii și distincții completează un palmares artistic impresionant. Cu un public foarte variat, care cuprinde mai multe generații - de la copii, pana la tineri, părinți si bunici - Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în showbiz-ul românesc.

În articolul

Ștefan Bănică pregătește o toamnă rock’n’roll. Juratul de la X Factor, turneu național în 8 orașe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x