Testul casei. Ce casă ÎȚI PLACE? Alegerea ta spune MULTE despre tine

Publicat pe 03.10.2016 la 14:13 Actualizat pe 03.10.2016 la 14:33

Iata un test inedit de personalitate.

Care dintre casele din imagine îți place? Alege doar una, fără să stai prea mult pe gânduri. Casa pe care ai ales-o, zic psihologii, poate spune multe despre tine, despre personalitatea ta.
Nu trage cu ochiul la răspunsuri!

Casa 1

Ești o persoană deschisă, căreia nu îi place să aibă secrete. Nu ai nimic de ascuns, iar asta pur și simplu este de apreciat. Ai mulți oameni în jurul tău, mulți prieteni, îți place să socializezi și nu te-ai vedea niciodată trăind în singurătate. Pentru tine, viața e prea scurtă pentru a nu face tot ce îți dorești.

Casa 2

Tu pui mult accent pe viața de familie și pe intimitate. Îți place să socializezi, dar când ajungi acasă, preferi să te rupi de problemele zilnice și să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi. Pentru tine, casa reprezintă refugiul tău cel mai intim, locul în care bârfele, gândurile negative și problemele nu au ce căuta.

Casa 3

Ești o “pasăre de noapte”, chiar dacă ziua muncești și ai și tu probleme, la fel ca toata lumea. Însă, seara, când ajungi acasă, te transformi – casa este locul în care te simți cel mai bine alături de prieteni și de familie, așa că preferi petrecerile pe care tu le organizezi acasă și serile de filme. Asculți muzică, gătești, seara faci tot ceea ce nu îți permiti să faci ziua. Iar asta explică și faptul că nu ești deloc o persoană matinală.

Casa 4

Chiar dacă persoanele din jur încearcă să te convingă adeseă să ieși din zona ta de confort, tu nu vrei să o faci, pentru că te simți foarte bine acolo. Ești o fire ușor timidă, căreia îi place să petreacă timp de calitate cu cei dragi, dar care simte și nevoia de singurătate din când în când. Iar asta nu e deloc un lucru rău. Trăiește-ți viața așa cum crezi și nu te lasă influențat de cei din jurul tău.

Casa 5

Casa ta e centrul universului tău. Ai ales o casă mare, la fel de mare ca și sufletul tău. Dacă ai putea, ai lua toate animăluțele rănite și toți oamenii suferinzi de pe stradă și i-ai duce la tine acasă. Ești o persoană cu picioarele pe pământ, optimistă, care vrea să ajute întotdeauna și să răspândească bucurie celor din jur.

Casa 6

Deși unii spun despre tine că ești o persoană misterioasă, care sigur ascunde ceva, tu știi că nu e deloc așa. Sigur, ții la intimitatea ta și a celor dragi, și nu îți place să îți expui viața în fața tuturor, dar asta nu înseamnă că ai un secret de ascuns. Unii te pot considera chiar și o persoană arogantă, pentru că nu îți place să te alături tuturor bârfelor… dar n-au decât să creadă asta despre tine! Tu preferi să îți vezi în continuare de viață și să împarți și lucrurile bune, și lucrurile mai puțin bune doar cu cei apropiați.

Sursa: alinablagoi.ro

În articolul

Testul casei. Ce casă ÎȚI PLACE? Alegerea ta spune MULTE despre tine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x