Tocana Bunicii

Publicat pe 24.05.2012 la 16:19

Ingrediente:

- 400 g pulpă de porc

- 400 g piept de pui

- 2 cepe

- 1 ardei gras

- 1 ceapă roşie de Buzău

-3 linguri de ulei

- sare

- piper

- boia dulce

- cimbru

- foi de dafin

- 2 căţei de usturoi

- 1 linguriţă de făină

-100 ml vin alb sec

- suc de rosii

Mod de preparare:

Se porţionează carnea în bucăţi de circa 100 g, se călesc uşor în ulei.

Se căleşte ceapa, se adaugă carnea, ardeii tocaţi, puţină apă şi puţin vin.

Se condimentează şi se fierbe până se înmoaie carnea.

Se adaugă făina dizolvată în apă rece şi sucul de roşii .

După gust, se pune şi pătrunjel tocat.

În articolul

Tocana Bunicii

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x