Top 5 cele mai frumoase plaje din lume

Publicat pe 06.06.2019 la 17:30 Actualizat pe 18.11.2019 la 20:09

Valurile calde sau petrecerile pe plaja care dureaza pana dimineata sunt perfecte pentru orice impatimit al distractiei, motiv pentru care, daca vrei sa ajungi intr-o locatie minunata, esti in locul potrivit. Iti prezentam cinci dintre cele mai fumoase plaje din lume si iti lasam tie misiunea dificila de a alege, dintre acestea, urmatoarea destinatie exotica pentru o vacanta reusita.

Foto: pexels

Soare, mult nisip fin, auriu sau alb, ape in nuante infinite de turcoaz, stanci uriase care strapung suprafata marii si o combinatie de peisaje superbe. Poti experimenta toate acestea daca te-ai decis ca in vacanta din acest an sa vizitezi o plaja naucitor de frumoasa. Lucrurile marunte iti aduc fericire la tot pasul, iar natura creeaza un cadru unic, de unde nu iti vei mai dori sa pleci.

Valurile calde sau petrecerile pe plaja care dureaza pana dimineata sunt perfecte pentru orice impatimit al distractiei, motiv pentru care, daca vrei sa ajungi intr-o locatie minunata, esti in locul potrivit. Iti prezentam cinci dintre cele mai fumoase plaje din lume si iti lasam tie misiunea dificila de a alege, dintre acestea, urmatoarea destinatie exotica pentru o vacanta reusita.

Plaja El Nido, Philippine

Asia uimeste prin numeroasele sale plaje faimoase in intreaga lume, insa El Nido pare sa le intreaca pe toate prin explozia de culoare si peisajele carstice. Apa este atat de limpede incat poti vedea chiar si la cativa metri adancime, e plina de recifuri de corali, iar stancile abrupte, incarcate de verdeata completeaza elegant un tablou absolut superb.

El Nido este o regiune situata in nordul arhipeleagului Palawan, Philippine, ce se intinde pe o suprafata destul de mare, de 465 de kilometri patrati. Aceasta este compusa din 45 de insule minunate, grupate in zona golfului Bacuit si fiecare avand propriile sale formatiuni geologice unice. Plaja El Nido este un loc fabulos, care beneficiaza de un farmec aparte si va ramane asa, cu siguranta, multa vreme de acum inainte.

Plaja Hikkaduwa, Sri Lanka

In sudul insulei Sri Lanka, se intinde o plaja spectaculoasa, mare, plina de turisti si baruri deschise pana la rasarit. Hikkaduwa este destinatia preferata a surferilor si a tuturor celor care iubesc distractiile nocturne. Dar, pe langa Pina Colada si Mojitos, plaja nesfarsita impresioneaza prin nisipul deosebit de fin, apa cristalina a Oceanului Indian si zone naturale fascinante. Datorita culorii extraordinare a apei, aceasta este denumita si plaja de smarald.

Plaja Kite, Republica Dominicană

Considerata Perla Caraibelor, Republica Dominicana nu este doar un paradis exotic, ci si destinatia perfecta pentru cei care vor sa se bucure de sporturile nautice. Iar una dintre cele mai spectaculoase si pline de actiune plaje este Kite Beach. Faimoasa peste tot in lume ca locatie de premiere koteboarding, zona este populara si pentru windsurfing.

De altfel, plaja Kite gazduieste anual Master of the Ocean, campionatul mondial de sporturi pe apa. Frumusetea locului este impresionanta, atmosfera este prietenoasa, peisajele sunt idilice, fapt pentru care plaja este preferata pentru nunti sau ca destinatie de top pentru organizarea lunii de miere.

Paradise Beach, Mykonos, Grecia

Grecia ne uimeste prin plajele sale cu ape turcoaz, nisip si pietre fine, insa de departe cea care le intrece pe toate prin frumusetea ei este aceasta piesa magnifica de paradis. Situata la aproape 26 de kilometri de Thassos, plaja Paradise nu poarta degeaba acest nume. Marginita de stanci abrupte, vibrand de distractie si atmosfera prietenoasa, plaja este perfecta pentru cei care vor sa profite din plin de soare si voie buna.

Paradise Beach ofera o evadare memorabila, intr-un adevarat colt de rai, faimos pentru minunatele sale atractii naturale, pentru snorkeling, scufundari, petreceri pe plaja si bucataria rafinata.

Plaja Rabbit, Lampedusa, Italia

Nici Italia nu se da batuta la capitolul celor mai frumoase plaje si scoate in evidenta o locatie care pur si simplu iti taie respiratia. Plaja Rabbit este zona in care Marea Mediterana isi linisteste valurile de un albastru senin si creeaza peisaje uimitoare, impreuna cu vegetatia salbatica.

Situata pe o mica insula, Lampedusa, de la Sud de Sicilia, plaja poate fi vizitata doar cu barca. Acesta este un loc splendid, ce intrece in frumusete plaje celebre din Brazilia, Hawai sau Spania. Apa turcoaz si nisipul fin sunt deosebite, iar linistea de pretutindeni te invaluie usor, plaja Rabbit fiind unul dintre putinele locuri salbatice ale Marii Mediterane.

Daca vrei sa simti paradisul, mergi in vacanta intr-unul dintre cele mai deosebite locuri din intreaga lume. Evadeaza pe o plaja superba si pregateste-te pentru experiente unice, peisaje fascinante, distractie si relaxare in cele mai fumoase zone create de natura.

În articolul

Top 5 cele mai frumoase plaje din lume

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x