Tu știi care este numărul personalității tale? Numele tău îți poate arăta ce fel de om ești

Publicat pe 16.01.2017 la 19:04 Actualizat pe 16.01.2017 la 19:21

Numele nostru se poate rezuma la o cifra, iar aceasta poate spune multe despre personalitatea noastra.

Foto: hepta.ro

Numerologia ne ajută să descoperim mereu ceva nou despre noi. Cu ajutorul ei, îți poți afla numărul personalității și caracteristicile acestuia.
Numărul personalității se calculează în baza numelui. Tot ce trebuie să faci este să-ți scrii numele complet pe o foaie și să aduni toate cifrele corespunzătoare literelor ce îl compun până când ajungi la o singură cifră. Excepție fac cifrele 11 și 22! Acestea sunt considerate numere magice. Fiecărei litere îi corespunde o cifră. Înșiră-le,a poi fă adunarea până rămâne doar o cifră.

De exemplu: Pentru numele Popescu Mihaela calculul se va face în felul următor:
Popescu Mihaela: 7+6+7+5+1+3+3+4+9+8+1+5+3+1 = 63 = 6+3 = 9.

1 A, J, S
2 B, K, T
3 C, L, U
4 D, M, V
5 E, N, W
6 F, O, X
7 G, P, Y
8 H, Q, Z
9 I si R

Numărul 1

Ești o persoană extrovertită, ai o personalitate puternică, iar foarte multe persoane te pot invidia pentru perseverență de care dai dovadă. Te poți face remarcată cu ușurință în orice mediu și reușești să faci aproape întotdeauna o impresie foarte bună.

Numărul 2

Ești o persoană introvertită, alegi să te exprimi prin artă și nu te atrag conversațiile care nu își au rostul. Ai o candoare ieșită din comun și te poți face plăcută în orice situație. Foarte multe persoane sunt atrase de tine și reușești să treci foarte ușor prin viață.

Numărul 3

Ești o persoană foarte vorbăreață, adori să iei parte la cât mai multe conversații și îți place să abordezi orice subiect. Călătoriile sunt punctul tău slab, ești dispusă să cheltui foarte mulți bani pentru a vizita diferite locuri din țară sau din afara țării și reușești să faci o adevărată pasiune din această activitate.

Numărul 4

Dai dovadă de foarte multă răbdare, reușești să te organizezi foarte bine la muncă sau acasă, iar cei din jur vor apela aproape mereu la ajutorul tău. Nu obișnuiești să-ți faci griji care nu își au rostul, iar stresul nu are ce căuta în viața ta. Cu alte cuvinte, nimic nu ți se pare imposibil și consideri că timpul poate rezolva orice problemă.

Numărul 5

Visezi cu ochii deschiși, ai tendința să te pierzi într-o lume doar a ta și nu îți place când îți este îngrădită libertatea. Ai o problemă cu respectarea regulilor și îți place să fii înconjurată de acele persoane care îți permit să te exprimi deschis. Ești foarte optimistă și consideri că orice problemă trebuie să aibă o rezolvare.

Numărul 6

Ești o persoană foarte caldă, iubitoare, îți place să-ți petreci timpul în natură și eviți să te înconjori de persoane care emană energie negativă. Petreci foarte mult timp în sânul familiei și vrei să ai în jurul tău doar persoane care te iubesc cu adevărat. În general, ești o persoană admirată.

Numărul 7

Numărul 7 are o semnificație aparte, se spune că este unul magic, caracteristic persoanelor din sfera religioasă. Ești o persoană atentă la nevoile celor din jur, îți place să empatizezi și ești foarte deschisă și comunicativă. Ai o candoare ieșită din comun și foarte multe persoane vor fi atrase de tine.

Numărul 8

Ești o persoană determinată, știi foarte bine ce vrei de la viață și nimic nu te poate împiedică să-ți atingi obiectivele. Încă din adolescentă îți setezi prioritățile și încerci să te asociezi cu acele persoane de la care poți învăța anumite lucruri.

Numărul 9

Ești o persoană destul de sensibilă, dar acest lucru nu te va împiedica să-ți setezi prioritățile în viață. Ești deschisă la schimbări și poți face față cu brio chiar și celor mai dificile situații. Ai o latură creativă, adori să călătorești, ești gurmandă și întotdeauna te vei înconjura de persoane care emană energii pozitive.

Numerele 11 și 22

Acestea se mai numesc și Numere Maestre, ceea ce înseamnă că au o semnificație aparte. Ești o persoană care mereu își va dori mai mult de la viață, deși îți cunoști limitele, vei avea tendința să împingi totul la extrem. Ai tendința să te pierzi într-o lume doar a ta și nu îți place când ieși în pierdere. Totodată, ești o persoană care poate aduce pacea și armonia în viața celor din jur.

Sursa: psiholog alina blăgoi

În articolul

Tu știi care este numărul personalității tale? Numele tău îți poate arăta ce fel de om ești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x