Un bilet dus cu destinația ELEGANȚĂ masculină

Publicat pe 06.04.2020 la 19:00 Actualizat pe 06.04.2020 la 19:26

Eleganța nu este o misiune ușoară pentru nimeni, însă pentru bărbați poate fi o adevărată provocare, în lipsa unor repere corecte.

Ce este eleganța? „Eleganța trebuie să fie combinația exactă dintre distincție, naturalețe, preocupare și simplitate”, spunea Christian Dior sau “Eleganța este un echilibru între un interior la fel de frumos ca exteriorul”, în viziunea celebrei Coco Chanel. Indiferent de cuvintele alese, toate definițiile eleganței au ca elemente centrale grija și echilibrul.

Eleganța ține într-o mică măsură de felul în care un bărbat arată, un rol fundamental jucându-l felul în care ceea ce poartă reprezintă o expresie corectă a personalității lui. Sau, altfel spus, rafinamentul și eleganța unui bărbat se măsoară în felul în care acesta își face memorabilă prezența.
Stilul unui bărbat nu cunoaște granițe, căci eleganța adevărată este o destinație la care se poate ajunge chiar și fără să pleci de acasă. Cu o vastă experiență în domeniul vestimentar, atelierul autentic de croitorie SARTO bespoke își răsfață și își inspiră clienții în călătoria lor spre această destinație ideală, cunoscută sub denumirea de eleganță. Online, la telefon sau direct în showroom fiecare client care alege să își facă un costum la cele mai înalte standarde ale calității trăiește o experiență unică, bazată (în primul rând) pe eleganță – de la relația client-cosilier-croitor până la produsul final care, de cele mai multe ori depășește cu mult așteptările acestuia.
Cu o varietate de produse de la butoni, cravate, papioane sau cămăși la costume ready-to-wear, made-to-measure sau bespoke găsirea acelor piese care creează armonia nu va fi o misiune imposibilă, mai ales atunci când fiecare achiziție este însoțită de sfaturile pertinente ale consilierilor vestimentari, bazate pe o vastă experiență. Iată 3 idei de ținute care sunt parte din definiția eleganței într-un mod neașteptat:

#1 Costumul Funnelweb

Costumul bleumarin este elegant și, totodată, extrem de versatil fiind o alegere câștigătoare, atât pentru ținute business, cât și pentru situații mai relaxate. Pentru un plus de eleganță, consilierii SARTO bespoke recomandă adăugarea unei veste albastru-marin, constrastantă. Albastrul induce optimism și calm, trăsături care se asortează perfect cu eleganța masculină. Mai mult, culoarea complementară albastrului este portocaliul, motiv pentru care o cravată oranj va adăuga un twist ținutei fără să îi strice echilibrul. Construcția la un rând de nasturi, detaliile de pe rever, vipușcă și vestă în contrast inspiră o atenție la detalii deosebită și o atitudine vizionară.

#2 Costum Casablanca
Format din două piese - sacou din lână Super 130S și pantaloni din in – costumul Casablanca de la SARTO bespoke este o alegere inspirată și elegantă (chiar și fără cravată) pentru primăvară-vară, fiind recomandat ținutelor casual, purtărilor de zi sau petrecerilor în gradină. Modelul și culorile celor două texturi se îmbină într-un mod confortabil pentru ochii privitorilor, iar construcția la un rând de nasturi și mix-ul cu pantaloni bordeaux în contrast inspiră atenție la propria imagine și o atitudine degajată.


#3 Costum Strand

Din țesătură de la renumitul producător Cerruti, costumul Strand este dovada că pattern-urile geometrice pot fi elegante. Modelul din lână houndstooth cu motive alb-negru și nasturi bordeaux în contrast este o alegere inspirată pentru tot anul, mai ales pentru purtările de zi sau la evenimente speciale. Construcția la două rânduri de nasturi, vipușca, culoarea și detaliile inspiră relaxare și o atitudine îndrăzneață.

Ținutele elegante, de calitate superioară te așteaptă în atelierul SARTO bespoke ready-to-wear, made-to-measure sau bespoke, cu o multitudine de opțiuni, împreună cu toată consilierea necesară pentru a-ți crea ținute elegante, indiferent de stil.

Sursa foto: sarto.ro

În articolul

Un bilet dus cu destinația ELEGANȚĂ masculină

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x