Varză Secuiască

Publicat pe 24.05.2012 la 16:21

Ingrediente:

- 750 g carne de porc

- 1 varză murată

- 2 cepe

- 2 linguri de untură

- 1 lingură de boia

- 2 linguri pastă de tomate

- 150 g smântână

Mod de preparare:

Se prăjeşte ceapa tăiată în untură amestecând continu.

Când este rumenită bine se adaugă carnea de porc tăiată cubuleţe şi se continuă prăjirea amestecând până se prăjeşte bine.

Separat se căleşte în untură varza tăiată mărunt; când este gata se amestecă cu carnea şi ceapa.

Se condimentează cu sare şi piper după gust , se mai adaugă din când în când apă caldă şi la sfârşit se adaugă pasta de tomate.

La servire se adaugă smântână.

În articolul

Varză Secuiască

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x