Veste bună pentru fani! Ce ANUNȚ SURPRIZĂ a făcut Cher

Publicat pe 20.10.2016 la 12:24 Actualizat pe 20.10.2016 la 12:28

Cher se pregateste sa revina in forta.

După ce în ultima perioadă nu s-a mai auzit nimic de ea pe plan muzical, Cher se pregătește să revină în forță! La 70 de ani, cântăreața are în plan o serie de concerte.

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că va susţine un nou turneu nord-american, care va debuta în prima parte a anului 2017, informează Reuters.

Vedeta americană a anunţat că noul ei turneu, intitulat ”Classic Cher”, va debuta în luna februarie printr-o serie de show-uri susţinute timp de trei săptămâni la Park Theater din cazinoul Monte Carlo din Las Vegas.

Turneul va continua în Maryland, în luna martie, apoi va reveni în Las Vegas, în luna mai.

În luna august, agentul de presă al cântăreţei Cher a dezminţit zvonurile apărute recent într-un tabloid online, potrivit cărora vedeta americană suferă de o maladie gravă cu efecte debilitante.

Numele cântăreţei Cher a apărut din nou în presa internaţională în vara acestui an, după ce tabloidul online RadarOnline a publicat un articol în care a sugerat că renumita artistă urmează ”un tratament controversat cu celule stem” pentru a lupta contra virusului Epstein-Barr, o formă de herpes, care, potrivit presei, ar fi adus-o pe vedetă ”în pragul morţii”.

Purtătorul de cuvânt al vedetei a evidenţiat activităţile recente ale lui Cher şi a spus că dacă artista ar fi cu adevărat bolnavă, atunci nu ar putea să ducă un stil de viaţă atât de deschis şi de activ.

Cher nu s-a ascuns deloc în urma zvonurilor despre starea ei de sănătate. Cântăreaţa şi actriţa americană este renumită pentru faptul că este deosebit de activă pe Twitter, unde conversează frecvent cu fanii ei, şi s-a folosit în repetate rânduri de această platformă de microblogging pentru a-şi exprima în termeni duri dezaprobarea faţă de ideile promovate de candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, Donald Trump.

Cher, născută pe 20 mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără piese precum ”Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, ”If I Could Turn Back Time”, ”The Shoop Shoop Song” şi ”Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

În articolul

Veste bună pentru fani! Ce ANUNȚ SURPRIZĂ a făcut Cher

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Destinaţia de poveste din România, râvnită de Paşte. Cazările sunt aproape epuizate, deşi un sejur ajunge până la 3.500 de lei
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x