VIDEO: Metallica a cântat ''Enter Sandman'' la instrumente muzicale de jucărie

Publicat pe 17.11.2016 la 19:07 Actualizat pe 17.11.2016 la 19:17

Artistii de la Metallica au dat in mintea copiilor!

Artiștii de la Metallica au dat în mintea copilor! Ei au cântat celebra lor piesă ''Enter Sandman'' la instrumente muzicale de jucărie.

S-ar putea spune că unele dintre vedetele rock dau în mintea copiilor când ajung la o vârstă respectabilă sau că muzica de calitate poate fi interpretată la orice fel de instrument.

Oricare ar fi abordarea, membrii formației Metallica au demonstrat live, la emisiunea ''The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'', că celebra lor piesă ''Enter Sandman'' sună la fel de bine și când este cântată la... jucării.

Invitați în emisiunea găzduită de Jimmy Fallon pentru a-și promova cel mai nou album de studio, al zecelea, ''Hardwired... To Self-Destruct'', ce urmează sa fie lansat la 18 noiembrie, starurile muzicii thrash metal au interpretat într-un mod inedit piesa ''Enter Sandman'' ce deschide discul ''Metallica'' (cunoscut drept ''Black Album''), din 1991, folosind în exclusivitate instrumente muzicale de jucărie.

În demersul lor, James Hetfield, Kirk Hammett, Lars Ulrich și Robert Trujillo au fost acompaniați chiar de gazda emisiunii și de invitații de la The Roots, potrivit Teamrock.com.

Chitaristul Kirk Hammett a anunțat posiblitatea ca Metallica sa înregistreze un album de coveruri, dupa 18 ani de la ''Garage, Inc.'', care a devenit una dintre cele mai de succes compilații din toate timpurile, mai arată sursa citată.

Între timp, mult-așteptatul ''Hardwired... To Self-Destruct'' va fi lansat, după opt ani de pauză discografică, în cadrul unui concert în cadru restrâns, în Londra, care va fi transmis live în toată lumea.

Înaintea lansării, James Hetfield a recunoscut, într-un interviu acordat DPA, că pauza de opt ani a fost ''prea lungă''. ''Recunosc, iar fanii au fost clari că e prea lungă. Am uitat cât de minunat este să dai naștere unor melodii, iar oamenii să le asculte și să obțină ceva de pe urma lor. Încă mi se pare uluitor că putem crea ceva din nimic și că acest lucru se conectează cu altcineva. Este uimitor'', a spus Hetfield.

Vezi aici ce-a ieșit!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În articolul

VIDEO: Metallica a cântat ''Enter Sandman'' la instrumente muzicale de jucărie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie. "Aleg și eu ce e bun, ce nu e bun"
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x